Βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή κρατούμενου μετά από επίσκεψη στις Κεντρικές

Ναρκωτικά εντοπίστηκαν την Πέμπτη σε κρατούμενο μετά το πέρας επίσκεψης, γνωστοποίησε το Τμήμα Φυλακών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα από μέλος του προσωπικού σε κρατούμενο, μετά το πέρας της επίσκεψης του, ανευρέθηκαν στην κατοχή του, ναρκωτικές ουσίες οι οποίες κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών για περαιτέρω διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών στο πλαίσιο της πολιτικής την οποία έχει χαράξει για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, αλλά και της διαφθοράς εντός του Σωφρονιστικού Ιδρύματος, έχει λάβει σειρά μέτρων, τα οποία εκ του αποτελέσματος φαίνεται να αποδίδουν, αναφέρεται.

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως η ετοιμότητα και η ανταπόκριση των Δεσμοφυλάκων στα ιδιαίτερα καθήκοντά τους, καθώς και η συμμόρφωση τους με τα νέα μέτρα και τις οδηγίες της Διεύθυνσης, "είναι αξιοσημείωτες και επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή της Διεύθυνσης του Τμήματος προς την κοινωνία για την τήρηση της ασφάλειας και της τάξης στις Φυλακές".

Οι προσπάθειες είναι συνεχείς και εντατικές, προστίθεται και υπενθυμίζεται πως η εισαγωγή ή απόπειρα εισαγωγής, εντός του Τμήματος Φυλακών οποιωνδήποτε απαγορευμένων αντικειμένων ή ουσιών συνιστά ποινικό αδίκημα το οποίο επιφέρει ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δίωρη απροειδοποίητη απεργία πραγματοποίησαν οι οδηγοί λεωφορείων στη Λάρνακα
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χίος–Αλλεπάλληλα 112, σχεδόν 200 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες
Σεισμική δόνηση στην Κύπρο-Έγινε αισθητή στη Λάρνακα
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από την οικία της στην Πάφο
Η απόφαση των ΗΠΑ να συμμετέχουν στις επιθέσεις ανέβασαν τις τιμές του πετρελαίου
Μονή Σινά και επίθεση σε εκκλησία στη Δαμασκό στο επίκεντρο της Συνόδου-Τρεις ανακοινώσεις, ούτε λέξη για Τυχικό
Τροχαίο ατύχημα στον περιμετρικό δρόμο Τσερίου-Όχημα αναποδογυρίστηκε
Προωθεί ποινικές διώξεις για τα €25 εκατομμύρια εταιρείας Αμπράμοβιτς ο Έφορος Φορολογίας
Μειωμένες ποσότητες νερού στη Λευκωσία λόγω εργασιών-«Αποφύγετε τη σπατάλη για να διατηρηθεί η επάρκεια»
Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός Ισραηλινών μέσω του λιμανιού Λεμεσού