Με μόλις έξι ευρώ κέρδισε τα 4,2 εκατομμύρια ο Κύπριος υπερτυχερός του Τζόκερ

Κύπριος ο μεγάλος υπερτυχερός του Τζόκερ στην κλήρωση της Τρίτης 12 Νοεμβρίου.

Με μία επιτυχία 1ης κατηγορίας o μοναδικός Κύπριος τυχερός κέρδισε €4.229.301, με κατάθεση δελτίου αξία μόλις €6, σε πρακτορείο στα Λατσιά.

Αυτή η νίκη αποτελεί την τρίτη μεγάλη επιτυχία του Τζόκερ στην Κύπρο μέσα στη φετινή χρονιά, προσθέτοντας άλλο ένα κεφάλαιο στο ιστορικό επιτυχιών του παιχνιδιού στη χώρα. Το τυχερό πρακτορείο «ντύθηκε» με τα χρώματα του Τζόκερ, φιλοξενώντας μια ζωντανή και εορταστική εκδήλωση για να τιμηθεί η μεγάλη αυτή επιτυχία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αντιπρόσωποι της ΟΠΑΠ Κύπρου, όπως ο Διευθυντής Δικτύου κ. Σωτήρης Μεσαρίτης, καθώς αντιπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου συγχαίρει τον μεγάλο νικητή και εύχεται σε όλους τους παίκτες καλή τύχη στις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ!

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ 13.11.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ 13.11 (12)

Δειτε Επισης

Η ισορροπία μεταξύ της περιβαλλοντικής προστασίας και της ανάπτυξης
Ανδρέας Καραμαλλάκης – «Τρίτη Ξημέρωμα»
Open Day στο Cyprus College Λεμεσού
Gastronomy of Love - Μια μοναδική φιλανθρωπική βραδιά γαστρονομίας από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και την Playtech
The Software Edge Conference έρχεται στη Λευκωσία
The Software Edge Conference έρχεται στη Λευκωσία
Save the Date: «Cisco Experience Conference»
15 χρόνια Lidl Κύπρου με 15 επιχειρηματικά ορόσημα που καθόρισαν την πορεία της
Συναρπαστική Επέκταση στο Metropolis Mall: Το Holland & Barrett Θα Προσφέρει Περισσότερες Επιλογές αυτό τον Ιούνιο!
Νεφρολιθίαση – προηγμένες θεραπείες για ταχύτερη ανάρρωση