Μικρή διακοπή κυκλοφορίας πριν την Κόσιη στον αυτοκινητόδρομο την Κυριακή

Διακοπή της κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις για περίπου τρία λεπτά, τρεις φορές, θα γίνει σε τμήμα το αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Λευκωσίας, 1χιλ. περίπου πριν από την έξοδο προς Κόσιη με κατεύθυνση προς Λευκωσία το πρωί της Κυριακής λόγω εκτέλεσης έργων.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων την Κυριακή, μεταξύ των ωρών 07:00-09:00 π.μ., θα εκτελούνται εναέριες εργασίες δικτύου από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Λευκωσίας.

«Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Λευκωσίας, 1χιλ. περίπου πριν από την έξοδο προς Κόσιη με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας ταυτόχρονα και από τις δύο κατευθύνσεις για περίπου τρία λεπτά, τρεις φορές, με τη βοήθεια της Αστυνομίας», αναφέρεται.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία, που θα προκληθεί, και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε πύρινο κλοιό η Μεσόγειος-Ο χάρτης της NASA για τη φονική πυρκαγιά στην Κύπρο
Πύρινη κόλαση στην Ελλάδα-Καταστροφές οικιών, τραυματισμοί πυροσβεστών και πολλαπλά μέτωπα
LIVE: Συνεχίζεται η μάχη με τις αναζωπυρώσεις-Σε πλήρη επιφυλακή οι Αρχές
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για πιθανές εμπρηστικές ενέργειες-Λαμβάνονται καταθέσεις για τη φονική πυρκαγιά
Υπό πίεση η Κυβέρνηση για την φονική πυρκαγιά, αύξησαν τα μποφόρ των αντιδράσεων Χαρτσιώτης και Παναγιώτου
Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι 48χρονου και του απέσπασαν κρυπτονομίσματα αξίας 381 χιλιάδων ευρώ
Συγκλονιστικές εικόνες με σπίτια να καίγονται στην Ελλάδα-Κάνουν τα πάντα για να σωθούν πυροσβέστες και πολίτες
Πολλαπλά πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα-Καίγονται σπίτια σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή, ακούγονται εκρήξεις (pics)
Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Ζητά δημόσια συγνώμη από Κυβέρνηση και παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το Volt-«Πλήρης αποτυχία πρόληψης»