Γύρω στα 570 προϊόντα-απομιμήσεις κατασχέθηκαν από τρία υποστατικά

Μεγάλος αριθμός από εμπορεύματα, που φαίνεται να αποτελούν απομιμήσεις, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, που πραγματοποίησαν σήμερα, στην επαρχία Αμμοχώστου, ο Κλάδος Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομίας και το Τμήμα Τελωνείων.

Σκοπός της επιχείρησης ήταν η καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης εμπορευμάτων, που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας. Κατά τη διάρκειά της, μέλη της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων, διενήργησαν έρευνες σε τρία υποστατικά, στην επαρχία Αμμοχώστου, στα οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν γύρω στα 570 προϊόντα, που φαίνεται να αποτελούν απομιμήσεις. Στην πλειονότητά τους, τα προϊόντα που κατασχέθηκαν, είναι είδη ένδυσης.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα παραλήφθηκαν από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, το οποίο ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση των υποθέσεων.

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές