Χειροπέδες σε 24 πρόσωπα πέρασαν οι Αρχές-Διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Συνέχεια στις δράσεις για εντοπισμό υπηκόων τρίτων χωρών, που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο, έδωσε σήμερα η Αστυνομία, με συντονισμένη παγκύπριας κλίμακας επιχείρηση αστυνομικών ελέγχων.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής επιχείρησης ελέγχων, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη 24 προσώπων διαφόρων υπηκοοτήτων, τα οποία όπως έχει διαπιστωθεί, παραμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτοί τέθηκαν υπό κράτηση, με την Αστυνομία να προχωρεί ήδη στις διαδικασίες για τον άμεσο επαναπατρισμό τους, σε συνεργασία και με άλλες αρμόδιες Αρχές.

Η σημερινή επιχείρηση άρχισε στις 4.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής. Σε αυτήν συμμετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ, καθώς και μέλη της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης Μεταναστευτικών Ροών.

Από την αρχή του χρόνου, πέραν των 8,500 προσώπων που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν επαναπατριστεί, μέσω των διαδικασιών επαναπατρισμού προσώπων που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο. Οι προσπάθειες της Αστυνομίας για εντοπισμό και επαναπατρισμό προσώπων, που διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνεχίζονται καθημερινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό
Η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές η Κύπρος-Τι καταγράφει η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
ΒΙΝΤΕΟ: Σκηνές απείρου κάλλους στο κέντρο της Λευκωσίας-Άγρια συμπλοκή, μαρτυρίες για μαχαίρια και ζημιές
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία λόγω των εκδηλώσεων παγκύπρια
Ένταλμα σύλληψης εναντίον του οδηγού του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 58χρονη στη Λεμεσό
Εννέα οι συλλήψεις στη Λάρνακα για παράνομη παραμονή στη Κυπριακή Δημοκρατία
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους