Θλίψη ΠτΔ για τις φονικές πλημμύρες στη Βαλένθια-«Η Κύπρος στέκεται αλληλέγγυα με την Ισπανία»

Τη βαθιά του θλίψη για τις φονικές πλημμύρες στη Βαλένθια, που κόστισαν τη ζωή σε πάνω από 158 άτομα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος υπέδειξε πως η Κύπρος στέκεται αλληλέγγυα με την Ισπανία.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης έγραψε «αγαπητέ Πέδρο Σάντσεθ, εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την τεράστια καταστροφή που προκλήθηκε από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ισπανία. Η Κύπρος στέκεται αλληλέγγυα με την Ισπανία. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες και τους αγαπημένους εκείνων που χάθηκαν και όλοι που επλήγησαν από αυτή την καταστροφική φυσική καταστροφή».

Δειτε Επισης

Νέος ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT σε Χατζηγεωργίου ότι συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το ΕΛΑΜ
Έκλεισαν οι κάλπες στην ΕΔΕΚ-Η ώρα της κρίσης για Αναστασίου και Διομήδους
Τιμησε τους πεσόντες από τον Κοντεμένο ο Ιωαννίδης-«Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε τη διχοτόμηση»
Κοινά μηνύματα Αναστασίου και Διομήδους από την κάλπη-Καλούν σε συστράτευση και ενίσχυση της ΕΔΕΚ
Κάλεσμα Διομήδους στους ΕΔΕΚίτες για να ψηφίσουν-«Να πείσουμε και πάλι την κυπριακή κοινωνία ότι η ΕΔΕΚ μπορεί»
Έστειλε μήνυμα ενότητας για την ΕΔΕΚ από την κάλπη ο Αναστασίου-«Καλώ σε πλήρη συστράτευση»
Σε αυτό το κράτος δεν υπάρχει κοινή λογική, ακόμη και σε θέματα ζωής και θανάτου
Αντιμέτωποι μεταξύ τους και με το μέλλον της ΕΔΕΚ Νίκος Αναστασίου και Διομήδης Διομήδους
Συγχαρητήρια Προέδρου στην κυπριακή αποστολή για την πρωτιά στους ΑΜΚΕ-«Τίμησαν την πατρίδα μας»