Δεν αναφερόταν στην φωτογραφία του 2019 ο Κρις-Ανήρτησε το story του Φειδία

Σε ανάρτηση της φωτογραφίας του ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, στην οποία αναφερόταν κατά την αιχμηρή παρέμβασή του, προχώρησε ο δικηγόρος και στέλεχος του ΔΗΣΥ, Κρις Τριανταφυλλίδης.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης ανήρτησε τη δεύτερη φωτογραφία του κ. Παναγιώτου που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, η οποία φαίνεται να προήλθε από κάποιο story που είχε ανεβάσει και χάθηκε με την πάροδο των 24 ωρών και, ως εκ τούτου, δεν ήταν γνωστή η ημερομηνία ανάρτησής της. Δεν διευκρίνισε, ωστόσο, πότε την είχε δει. Στη φωτογραφία υπάρχει αναφορά τοποθεσίας ως «Kıbrıs Girne Cyprus Kyrenia» και η λεζάντα «Let me love you (let us be how we be)», που είναι στίχος τραγουδιού που ενδεχομένως να έπαιζε ως υπόκρουση στη φωτογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Φειδίας ελέγχεται έτσι κι αλλιώς, είτε οι φωτογραφίες είναι πέντε ετών, είτε σημερινές

Υπενθυμίζεται ότι άλλη φωτογραφία, που εξακολουθεί να βρίσκεται αναρτημένη στο προφίλ του ευρωβουλευτή στο Instagram, και που τον δείχνει να καπνίζει ναργιλέ με μπουρνούζι σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας, είχε αναρτηθεί τον Ιούλιο του 2019. Στην λεζάντα αναφέρει «Break the rules every day!», δηλαδή «παραβίασε τους κανόνες κάθε μέρα», σλόγκαν που προφανώς προσλαμβάνει άλλη διάσταση, τώρα που είναι ο ίδιος νομοθέτης.

«Κάποιοι μπορούν ελεύθερα να αναφέρονται σε μια φωτογραφία του 2019 και να ισχυρίζονται ότι αυτήν είδα πριν τη σχετική ανάρτηση μου. Τους ενημερώνω ότι ΔΕΝ είναι αυτή που είδα και ΔΕΝ είναι σ αυτή που αναφερόμουν», τόνισε ο κ. Τριανταφυλλίδης. «Εκείνη του 2019 χρησιμεύει μόνο στο ότι το περί ου ο λόγος πρόσωπο επιδεικνύει συνέπεια στα καπνικά του γούστα καπνίζοντας, και τότε και τώρα, ναργιλέ», πρόσθεσε, χωρίς να δώσει, ωστόσο, οποιεσδήποτε λεπτομέρειες αναφορικά με το πότε αναρτήθηκε η εν λόγω φωτογραφία, οι οποίες θα καταδείκνυαν κατά πόσο η επίσκεψη σε ξενοδοχείο της Κερύνειας έγινε σε χρόνο μετά την εκλογή του Φειδία Παναγιώτου στο αξίωμά του.

Δειτε Επισης

Στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η Κύπρος για πρώτη φορά
Για τα επιδόματα τα περισσότερα παράπονα στην Επ. Διοικήσεως-Ενδείξεις εκφοβισμού στις Φυλακές
Τις προκλήσεις από μεταναστευτικές ροές θα θέσει στο Συμβούλιο ΕΕ ο Ν. Ιωαννίδης
Το παιδί θαύμα στο σκάκι, που κατέκτησε AI και Google, και τον θαυμάζει ο Έλον Μασκ
Συνεχίζεται η κρίση στα κατεχόμενα-Θέλει να αποφύγει τις «εκλογές» ο Τατάρ
Τεράστια περηφάνια εκφράζει ο Πρόεδρος για το Νόμπελ του Ντέμη Χασάμπη
Στους επτά οι ανήλικοι συλληφθέντες για διαρρήξεις και κλοπές στη Λευκωσία
Δεν αναφερόταν στην φωτογραφία του 2019 ο Κρις-Ανήρτησε το story του Φειδία
Επιμένει στην πολιτική «δύο κρατών» ο Τατάρ στην αντίστροφη μέτρηση για τριμερή
Δεν γίνονται επαναπροωθήσεις επαναβεβαιώνει η Κυβέρνηση-Μελετάται η απόφαση για το 2020