Ασύλληπτη τραγωδία στην Εύβοια-Σκότωσε τον θείο του με πολλαπλές μαχαιριές επειδή δεν του έδωσε χρήματα

Τραγωδία έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (8/10) στην Εύβοια, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ο ηλικιωμένος που δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον ανιψιό του.

Σύμφωνα με το evima.gr, το θύμα βρισκόταν μέσα στο σπίτι του στο Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου στην Εύβοια, όταν το απόγευμα της Τρίτης (08/10), ο 38χρονος ανιψιός του τον μαχαίρωσε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος περπάτησε αιμόφυρτος μέχρι το καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια όπου και κατέρρευσε.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας, και στη συνέχεια ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και μετά στο Γ.Ν Χαλκίδας, όπου και κατέληξε.

Ο δράστης της επίθεσης που είναι ανιψιός του 65χρονου, εξαφανίστηκε και μετά από ανθρωποκυνηγητό, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Το χρονικό του βάρβαρου εγκλήματος

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση ότι ο 38χρονος μαχαίρωσε τον θείο του μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Εύβοια.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης (8/10) στο Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θείος και ανιψιός βρίσκονταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού με τον 38χρονο να ζητά χρήματα από τον θείο του, αλλά εκείνος αρνήθηκε να τα δώσει.

Μετά από έντονη λογομαχία, οι δυο τους έφυγαν από το καφενείο και ο ηλικιωμένος πήγε στο σπίτι του, όπου τον ακολούθησε ο ανιψιός του. Στη συνέχεια ο 38χρονος του επιτέθηκε με βάρβαρο τρόπο, φέροντάς του πολλαπλές μαχαιριές, με τη μία να τον βρίσκει στον λαιμό.

Όπως δήλωσαν στο evima.gr κάτοικοι του χωριού, ο 65χρονος παρά τις πολλές μαχαιριές κατάφερε και βγήκε από το σπίτι και έφτασε στο καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια.

Αμέσως οι θαμώνες του καφενείου κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο άντρα και τον διακόμισε στο κέντρο υγείας Μαντουδίου προκειμένου να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας όπου άφησε τη τελευταία του πνοή.

Ο δράστης τη επίθεσης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δράστης, ο οποίος αναζητείτο από την αστυνομία εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα κοντά στο νεκροταφείο του χωριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Απίστευτο επεισόδιο στην Καβάλα-Πυροβόλησε τον γείτονά του μετά το πασχαλινό τραπέζι
«Θεριακλής» τουρίστας άναψε τσιγάρο στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου και συνελήφθη
BINTEO: Γολγοθάς η επιστροφή από τις Πασχαλινές διακοπές για τους Αθηναίους-Ατελείωτες ουρές οχημάτων
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια πανίσχυρη έκρηξη να καταστρέψει το ονειρεμένο ελληνικό νησί;
Πώς έγινε το ατύχημα που οδήγησε σε ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του χεριού του Άρη Μουγκοπέτρου
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο-Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη που μπούκαρε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα ο μουσικός Άρης Μουγκοπέτρος-Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα
Μυσταγωγικές εικόνες από την καύση του Ιούδα στον Τολό του Ναυπλίου(Pics)
Άνδρας στην Εύβοια απειλούσε περαστικούς με ψεύτικο όπλο-Τον ακινητοποίησε αστυνομικός
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Η Κύπρος το βαρύτατο τίμημα της χούντας»