Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 31χρονος Κωνσταντίνος δώδεκα ημέρες μετά από τροχαίο-«Καλή αντάμωση, λεβέντη μας»

Κατέληξε έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, ο 31χρονος Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, που τραυματίστηκε έπειτα από τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, στο δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους.

Δώδεκα ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα και παρότι ο άτυχος Κωνσταντίνος πάλεψε γενναία για να κρατηθεί στη ζωή, τελικά κατέληξε, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν.

Το τροχαίο, σημειώθηκε γύρω στις 4.45 το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, ενώ ο 31χρονος άντρας οδηγούσε μοτοσικλέτα στον δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, στην περιοχή Περιστερώνας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε άντρας ηλικίας 63 ετών.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ ο 31χρονος μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Το θάνατο του άτυχου 31χρονου γνωστοποίησε η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού, μέσω ανάρτησής της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ανακοίνωση αναφέρει, «Κωνσταντίνος Πούρος Χατζημιχαήλ: Παρών!

Έσπευδε σε κάθε κάλεσμα, πιστός και ανιδιοτελής, με χαμόγελο και λεβεντιά, για τον τόπο του, την ιστορία, την ταυτότητα. Ένα παιδί αγνό, έτοιμο να πέσει στη φωτιά για τους δίπλα του, σε κάθε οδοιπορικό, σε κάθε βουνοκορφή, σε κάθε οδόφραγμα.

Είναι βαρύς ο θάνατός του για την «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού», μα ο Πούρος θα είναι πάντα εκεί, με το γιλέκο και τη λευκή του μπλούζα, δίχως την παραμικρή κακία, όπως έμαθε στην οικογένειά του, στο χωριό του την Περιστερώνα, με πόθο να διασχίσει κάποτε τον δρόμο για τη Μόρφου, που έβλεπε κάθε μέρα από το σπίτι του.

Ο Πούρος μας θα είναι πάντα εκεί, έτοιμος από καιρό, με πλήρη συνείδηση για το χώμα που πατούσε, τους δρόμους, τη θάλασσα, τον Τάσο, τον Σολωμό, τους οποίους τιμούσε κάθε Αύγουστο, κάθε Αύγουστο. Όπως τίμησε και την ύστατη στιγμή, δωρίζοντας τα όργανά του σε όσους τα έχουν ανάγκη, ανεβάζοντας ξανά τον πήχη της ανιδιοτέλειας, της ανθρωπιάς, της συλλογικότητας.

Καλή αντάμωση, λεβέντη μας. Τα αδέρφια σου, οι γονείς σου, οι φίλοι σου, οι μοτοσικλετιστές, οι δρομείς, οι ποδηλάτες, οι κολυμβητές θα είναι πάντα περήφανοι που ήταν δίπλα σου. Παρών!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός ο 79χρονος Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στο Πελέντρι 14χρονος (pic)
Κρυφτό Αστυνομίας για τους πνιγμούς σε πισίνες στον Πρωταρά-Αρνείται να απαντήσει εάν είχαν άδειες τα ξενοδοχεία
Κακόβουλα εκτιμάται εκ πρώτης όψεως ότι τέθηκε πυρκαγιά στο Προδρόμι
Απόρριψη ένστασης περί μη δίκαιης δίκης κατηγορούμενης για σφετερισμό Ε/κ γης-Συνεχίζεται την Πέμπτη η διαδικασία
Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 31χρονος Κωνσταντίνος δώδεκα ημέρες μετά από τροχαίο-«Καλή αντάμωση, λεβέντη μας»
Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη σε καφεστιατόριο στο Παραλίμνι (pics)
Μετά τις επικρίσεις διορίστηκε νέος αξιωματικός εκτός ΤΑΕ Αρχηγείου για την απόδραση του Κομμωτή
Ξάφρισαν το ταμείο καταστήματος 84χρονης στην Ξυλοφάγου-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα
Ταυτοποιήθηκαν και καταζητούνται δύο πρόσωπα για τη ρατσιστική επίθεση στη Λεμεσό