Μετά τις επικρίσεις διορίστηκε νέος αξιωματικός εκτός ΤΑΕ Αρχηγείου για την απόδραση του Κομμωτή

Μετά το σάλο που προκλήθηκε λόγω της.... παραδοξότητας που προέκυψε σε σχέση με την απόδραση του ισοβίτη, την οποία διερευνά το ΤΑΕ Αρχηγείου, διευθυντής του οποίου πλέον είναι ο τέως αναπληρωτής Διευθυντής των Φυλακών, Χάρης Φιλιππίδης, ο οποίος παύθηκε από τον Πρόεδρο, καταλογίζοντας του ευθύνες, ο Αρχηγός της Αστυνομίας προχώρησε στον διορισμό νέου αξιωματικού, που προέρχεται από άλλο τμήμα.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, εξήγησε ότι η απόφαση ελήφθη για σκοπούς διαφάνειας, αφού ο προηγούμενος ερευνών αξιωματικός υπαγόταν στο ΤΑΕ Αρχηγείου. Στο συγκεκριμένο τμήμα είχε τοποθετηθεί μετά την παύση του, ως επικεφαλής, ο τέως αναπληρωτής ο Χάρης Φιλιππίδης.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, αφορά αποκλειστικά τα τρία μέλη της Αστυνομίας και δεν σχετίζεται με τους τέσσερις δεσμοφύλακες, οι οποίοι επίσης τελούν σε διαθεσιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Περίεργες συγκυρίες... Μετά τον σάλο «κουρεύτηκε» ο κατάλογος καλεσμένων του Κομμωτή

Δειτε Επισης

Βλέπει ζεστά την προώθηση των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων το Υφ. Καινοτομία-Ξεκινά ενημέρωση οργανωμένων συνόλων
Θέμα χρόνου το διάταγμα για εθελοντική στράτευση γυναικών-Καθορίζονται όριο ηλικίας και ημερομηνία κατάταξης
Κατήγγειλε υπερχρέωση ηλικιωμένης πρόσφυγα για μεταβίβαση λογαριασμού της ΑΗΚ ο Γεωργίου-Διευκρινίσεις Παπαναστασίου
Εντός Απριλίου οι ανακοινώσεις για διαθέσιμα τ/κ υποστατικά για χρήση-Άρχισαν οι οπτικοί έλεγχοι
Η κοινότητα Κορμακίτη ενώνεται με την Παγκύπρια Πορεία Χριστοδούλας
Άγνωστοι επιτέθηκαν και κτύπησαν 16χρονο στη Λεμεσό-Βρισκόταν σε χωράφι δίπλα από Εκκλησία
Χειροπέδες σε 23χρονο έξω από το γήπεδο της Πάφου-Ήταν φορτωμένος με κροτίδες
Ελεύθερος ο 62χρονος που παρέσυρε με φορτηγό τον 33χρονο και την αστυνομικό στην Χαλκιδική
Οδικές εργασίες σε αυτοκινητόδρομους και αστικές περιοχές
Συντριπτική επανεκλογή Οζέλ στο CHP-Κάλεσε τον Ερντογάν σε πρόωρες εκλογές