Νέο παραλήρημα Τραμπ-«Οι μετανάστες «έχουν τον φόνο στα γονίδια τους»

Ο Ντόναλντ Τραμπ όξυνε ακόμη περαιτέρω τη ρητορική του εναντίον των μεταναστών σήμερα, κατηγορώντας τους ότι εισάγουν «κακά γονίδια» στις ΗΠΑ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία διαβεβαίωσε ότι η Δημοκρατική αντίπαλός του, η Κάμαλα Χάρις, επέτρεψε σε χιλιάδες «δολοφόνους» να μπουν στη χώρα, μέσω της μεταναστευτικής πολιτικής της.

«Πολλοί από αυτούς δολοφόνησαν περισσότερους από έναν ανθρώπους και σήμερα ζουν ήσυχοι στις ΗΠΑ. Αυτοί οι φόνοι, ξέρετε, νομίζω ότι είναι στα γονίδιά τους», είπε.

«Και έχουμε πολλά κακά γονίδια στη χώρα μας αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Ο πρώην πρόεδρος χρησιμοποιεί στην προεκλογική εκστρατεία του μια ολοένα και πιο βίαιη ρητορική απέναντι στους μετανάστες, αναμιγνύοντας ψέματα και μισές αλήθειες. Κατά τον Τραμπ, οι ΗΠΑ δέχεται «εισβολή» από τους μετανάστες, τους οποίους κατηγορεί για όλα τα δεινά: «βιάζουν τις νεαρές Αμερικανίδες», «δηλητηριάζουν το αίμα» των ΗΠΑ και «τρώνε ζώα συντροφιάς».

Στην πρώτη του προεκλογική εκστρατεία το 2015 ο Τραμπ είχε σοκάρει και τότε αποκαλώντας «βιαστές» τους μετανάστες. Υποσχέθηκε ότι θα έχτιζε ένα πελώριο τείχος μήκους 3.000 χιλιομέτρων στα σύνορα με το Μεξικό για να εμποδίσει τους μετανάστες να περνούν στις ΗΠΑ, αλλά το σχέδιο αυτό δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Πηγή: ertnews.gr

Δειτε Επισης

LIVE: Στη βασιλική του Αγίου Πέτρου η σορός του Πάπα Φραγκίσκου, συρρέουν πιστοί στο Βατικανό
Η αντιπολίτευση στον Ισημερινό ζητεί επαλήθευση της καταμέτρησης ψήφων για Προεδρικές Εκλογές
Καύσωνας ρεκόρ στο Πακιστάν-Η χώρα «βράζει» στους 49 βαθμούς
Αναχαίτιση πυραύλου που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη ανακοίνωσε το Ισραήλ
Νέα στοιχεία για το σχέδιο ΗΠΑ για πόλεμο στην Ουκρανία-Ζητούν να κρατήσει η Ρωσία όσα εδάφη κατέλαβε
Οι κόκκινες γραμμές του Τραμπ σε Νετανιάχου-Πιέζει για λύση στη Γάζα και φρένο στο Ιράν
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πάπα Φραγκίσκου-Χιλιάδες πιστοί αναμένονται στο Βατικανό
Τον βασιλιά Κάρολο θα εκπροσωπήσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Συνομιλία Τραμπ και Νετανιάχου-«Σε όλα τα θέματα είμαστε από την ίδια πλευρά»
Ισχυρή έκρηξη σε περιοχή με στρατιωτική βάση στην περιφέρεια Βλαντίμιρ