Αντίστροφη μέτρηση για το 6ο ετήσιο «Τουρνουά Φούτσαλ TELETHON 2024»

Το «Τουρνουά Φούτσαλ TELETHON» επανέρχεται φέτος για 6η χρονιά, αναδεικνύοντας και πάλι τη δύναμη της συλλογικής προσφοράς προς συνανθρώπους που χρειάζονται τη στήριξή μας. Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024, μεταξύ των ωρών 08:00–15:00, η «καρδιά του αθλητισμού θα μιλήσει ξανά», στηρίζοντας μέσω του TELETHON το έργο του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου. Σε νέο χώρο διεξαγωγής τα γήπεδα CAMPIONE στη Λακατάμια, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά, θα αναμετρηθούν για την ανάδειξη του νικητή του 6ου ετήσιου «Τουρνουά Φούτσαλ TELETHON 2024».

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα στηρίξουν τον φιλανθρωπικό θεσμό TELETHON, με σκοπό την ενίσχυση των ατόμων με μυοπάθειες, αλλά και την προώθηση των ερευνητικών προγραμμάτων του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου. Διοργανωτές του «Τουρνουά Φούτσαλ TELETHON 2024» είναι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου (ΑΕΑΚ), και η Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας και αποτελεί έναν από τους ετήσιους θεσμούς στήριξης του TELETHON. Πέρυσι, το Τουρνουά Φούτσαλ TELETHON συγκέντρωσε χρηματικό ποσό πέραν των €2,000, το οποίο δόθηκε προς όφελος του TELETHON.

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού, από φέτος, Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης είναι η PWC. Μεγάλος χορηγός του TELETHON, η ΟΠΑΠ Κύπρου. Υποστηρικτές του τουρνουά είναι η Αστυνομία Κύπρου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ). Χορηγός φιλοξενίας τα γήπεδα CAMPIONE στη Λακατάμια. Χορηγοί επικοινωνίας ALPHA Κύπρου και Reporter.

Η εκδήλωση τελεί και φέτος υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας, και πραγματοποιείται εις μνήμη του τέως Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας, Θωμά Ευθυμίου, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Απρίλιο του 2016. Τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές, θα κάνει ο Αρχηγός Αστυνομίας.

Για το φετινό τουρνουά, οι διαθέσιμες θέσεις συμμετοχής έχουν σχεδόν εξαντληθεί, με τις ενδιαφερόμενες ομάδες να καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τους διοργανωτές, είτε μέσω email στο telethon@cing.ac.cy, είτε τηλεφωνικά στο 99431421. Το κόστος συμμετοχής ανά ομάδα δέκα ατόμων ανέρχεται στα 100 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε εδώ.

1080 X 1080

1080 X 1920

Δειτε Επισης

Παρουσιάσεις έργων στρατηγικής σημασίας στο Περίπτερο του Visit Nicosia
Η Πολιτιστική δημιουργική επιχειρηματικότητα ως πυλώνας αστικής ανάπτυξης της Λευκωσίας
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Eνημερωτική ημερίδα με θέμα Παγκόσμια ημέρα όρασης-Αιτίες τύφλωσης
Inspire 2024: Tο μεγαλύτερο επιχειρηματικό φεστιβάλ της χρονιάς ξεκινά αύριο
Το Βραβείο Φιλίας της Κίνας στον τ. Πρύτανη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κ. Γουλιάμο
Η έμπνευση περνάει από τη δράση: Μια συναρπαστική συζήτηση σάς περιμένει στο Inspire
7ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων
Ευρωπαϊκή εκδήλωση σταδιοδρομίας: "Find Your Career in Europe" στις 15 Οκτωβρίου 2024 στο Royal Hall στη Λευκωσία.
Τον Οκτώβριο η 3η Ετήσια Εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεωφόρο Μακαρίου και το Inspire