Ομάδα δεκαπέντε προσώπων επιτέθηκαν, τραυμάτισαν και λήστεψαν αλλοδαπούς-Χειροπέδες σε δύο άτομα

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο πρόσωπα μετά από επίθεση που δέχθηκαν από ομάδα δεκαπέντε προσώπων, το βράδυ του Σαββάτου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:30 το βράδυ λήφθηκε πληροφορία ότι, δεκαπέντε πρόσωπα επιτέθηκαν και λήστεψαν δύο αλλοδαπούς, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Οι δύο αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχαν ιατρικής περίθαλψης αφού, ο ένας φέρει κάταγμα, ενώ ο άλλος φέρει μώλωπες και εκδορές.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δύο, μις ομάδα δεκαπέντε ατόμων τους σταμάτησε και αφού τους επιτέθηκαν, τους έκλεψαν περίπου των 300 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από τις επιτόπιες εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο νεαρών ηλικιας 21 και 19 ετων οι οποίοι συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος ληστείας πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου για τον Ρατσισμό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time
Δημογλίδου για Βασίλη Καλογήρου-«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα σε έγκλημα»
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Νέα έρευνα την Τουρκία εναντίον Ιμάμογλου για πλαστό πτυχίο
Καταγγελία για ομαδικό βιασμό 22χρονης στη Χαλκίδα-Την εξανάγκασαν να κάνει χρήση ναρκωτικών
Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του 19χρονου Σύρου δράστη της επίθεσης στο Βερολίνο
Το Associated Press μηνύει τον Λευκό Οίκο για τον αποκλεισμό του από τις ενημερώσεις Τραμπ