Αυξημένη η συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Αυξημένη, σε σχέση με τις εκλογές του 2021, είναι η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ που διεξάγονται την Κυριακή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, μέχρι τις 11:00 είχαν ψηφίσει 65. 671 μέλη και φίλου του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή να είναι αυξημένη κατά 30% από τις αντίστοιχες εκλογές του 2021.

«Πριν 2,5 χρονιά μου εμπιστευτήκατε τις τύχες του ΠΑΣΟΚ και παλέψαμε για να επιβιώσουμε από τις μυλόπετρες της Νέας Δημοκρατίας. Πάμε για μια νέα θητεία που θα αναδείξει το ΠΑΣΟΚ κυρίαρχο και έτοιμο να πάρει τις τύχες στα χέρια του από τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης αμέσως μετά την ψήφο του.

«Σήμερα πάμε όλοι στις κάλπες για να θέσουμε τις βάσεις για το μεγάλο ΠΑΣΟΚ. Μια ισχυρή Ελλάδα, μια δίκαιη κοινωνία. Πάμε κάλπες», είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Διαμαντοπούλου αφού ψήφισε.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη και ξεχωριστή μέρα για το ΠΑΣΟΚ. Χιλιάδες πολίτες μετά από 3 μήνες διαδικασίας διαλόγου και γιορτής της Δημοκρατίας καλούνται να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. Να πάρουν στα χέρια τους το κόμμα για μία νέα δυναμική πορεία και αρχή, ώστε η χώρα να έχει στις 14 του μήνα μία ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση. Να συμμετέχουν μαζικά οι πολίτες και να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους, για να δώσουν απάντηση απέναντι στους αδιέξοδους μονόδρομους του κ. Μητσοτάκη», τόνισε, από την πλευρά της, η κ. Γιαννακοπούλου.

Στην εκλογική του περιφέρεια, στην Ηλεία, ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης. «Είμαι αισιόδοξος σε έναν αγώνα ελπιδοφόρο, σε έναν αγώνα που ο κόσμος που συμμετέχει θέλει αλλαγή. Το μήνυμα της ρήξης και της ελπίδας έχει περάσει και σήμερα θα δώσουμε το μήνυμα ενός ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει πρωταγωνιστικό, νικηφόρο, μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη για τη χώρα και τους πολίτες», τόνισε ο κ. Κατρίνης.

Τέλος, ο Χάρης Δούκας, ψήφισε στην Αθήνα και αμέσως μετά δήλωσε: «Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον. Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα. Καλώ όλους τους δημοκράτες και τους προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν. Ενώνουμε δυνάμεις κερδίζουμε την ελπίδα» δήλωσε ο Χάρης Δούκας, ο ένας εκ των έξι υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αφού προσήλθε για να ψηφίσει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυξημένη η συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ
Διασωληνωμένος με σοβαρά τραύματα ο 14χρονος που έκανε παρκούρ και έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας στον Εύοσμο
Νέο περιστατικό βίας στη Θεσσαλονίκη-Τέσσερις ανήλικες επιτέθηκαν σε 13χρονη στην Ευκαρπία
Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο στο Αγρίνιο
Κατέθεσε υποψηφιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης με... 87 υπογραφές της Κεντρικής Επιτροπής
Θρήνος για τον Ιωνά Καρούση-Κηδεία στην Ιερουσαλήμ, επιμνημόσυνη δέηση στη Θεσσαλονίκη
Σήμερα η κηδεία του Ιωνά Καρούση στην Ιερουσαλήμ – Θα ταφεί στο νεκροταφείο της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας
Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στις φωτιές στην Ηλεία
Προβλήματα στη δυτική Ελλάδα από την κακοκαιρία Cassandra
Σοβαρά τραυματισμένος πυροσβέστης που τραυματίστηκε στην Ελλάδα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο