Μπήκαν σε καφενείο στην Αραδίππου για έλεγχο και βρήκαν τριάντα κούτες αδασμοφορολόγητα τσιγάρα

Συνολικά 30 κούτες τσιγάρων των 200 τεμαχίων η κάθε μία, κατασχέθηκαν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου σε καφενείο στην περιοχή Αραδίππου, από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων αναφέρεται ότι "την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου λειτουργοί του Τμήματος σε συντονισμένη επιχείρηση με τον Ο.Π.Ε. Λάρνακας πραγματοποίησαν έρευνα σε καφενείο στην περιοχή Αραδίππου. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 30 κούτες τσιγάρων των 200 τεμαχίων η κάθε μία, οι οποίες δεν έφεραν την σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και το μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα».

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου «συνελήφθη και στη συνέχεια έγινε αποδεκτή η εκ μέρους του πρόταση για εξώδικη διευθέτηση των διαπραχθέντων αδικημάτων και αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατέβαλε συμβιβαστικό ποσό δυόμιση χιλιάδων ευρώ».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας