Μπήκαν σε καφενείο στην Αραδίππου για έλεγχο και βρήκαν τριάντα κούτες αδασμοφορολόγητα τσιγάρα

Συνολικά 30 κούτες τσιγάρων των 200 τεμαχίων η κάθε μία, κατασχέθηκαν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου σε καφενείο στην περιοχή Αραδίππου, από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων αναφέρεται ότι "την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου λειτουργοί του Τμήματος σε συντονισμένη επιχείρηση με τον Ο.Π.Ε. Λάρνακας πραγματοποίησαν έρευνα σε καφενείο στην περιοχή Αραδίππου. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 30 κούτες τσιγάρων των 200 τεμαχίων η κάθε μία, οι οποίες δεν έφεραν την σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και το μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα».

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου «συνελήφθη και στη συνέχεια έγινε αποδεκτή η εκ μέρους του πρόταση για εξώδικη διευθέτηση των διαπραχθέντων αδικημάτων και αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατέβαλε συμβιβαστικό ποσό δυόμιση χιλιάδων ευρώ».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»