Πολίτης επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λευκωσίας

Επίθεση από πολίτη δέχθηκαν γιατρός και νοσηλευτές στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Με ανακοίνωσή του ο ΟΚΥΠΥ καταδικάζει τις πράξεις βίας που εκδηλώθηκαν από πολίτη εις βάρος Επαγγελματιών Υγείας (Ιατρός, Νοσηλευτές) κατά τις πρωινές ώρες στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Παράλληλα επισημαίνει πως «η άσκηση βίας οποιασδήποτε μορφής είναι απαράδεκτη και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Οι Επαγγελματίες Υγείας που εργάζονται στα ΤΑΕΠ ή σε άλλες Κλινικές/Τμήματα, είναι εκεί για να σώζουν ζωές και όχι για να δέχονται επιθέσεις».

Ο ΟΚΥπΥ, μέσω της ανακοίνωσή του, δηλώνει τη συμπαράσταση του στους Λειτουργούς που δέχθηκαν την επίθεση και «τους διαβεβαιώνει ότι θα προβεί σε όλες τις ενέργειες για προσαγωγή του δράστη στη δικαιοσύνη.

Καταλήγοντας υπενθυμίζει στους πολίτες ότι, «τα νοσηλευτήρια φρουρούνται από Φρουρούς Ασφαλείας και Ειδικούς Αστυφύλακες, τους οποίους καλούμε να παρεμβαίνουν έγκαιρα και μην επιδεικνύουν καμία ανοχή σε τέτοια συμβάντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απεβίωσε ο πατέρας του βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου
Τελέστηκε η κηδεία της μητέρας και των παιδιών στη Λεμεσό-«Να κρατήσουμε το φως που μας χάρισε η παρουσία τους»
BINTEO: Δείχνει τα δόντια της η Coral-Νυφάδες χιονιού και χαλάζι σε διάφορες περιοχές (Pics)
«Μάνα και γιοι, η μοίρα τους ένωσε στη ζωή και την αιωνιότητα»-Κηδεύτηκαν άλλοι τρεις ήρωες της εισβολής
Καταδικάζει τον τρόπο αντιμετώπισης και παράδοσης σορών ομήρων από Χαμάς το ΥΠΕΞ της Κύπρου
Στη Γερμανία ηπατολόγος από Κύπρο για εκπαίδευση
Πορτοκαλί προειδοποίηση για χαμηλές θερμοκρασίες, φθάνουν μέχρι και στους μείον έντεκα
Απάντηση Μιχαηλίδου για τις εκδρομές μαθητών στα κατεχόμενα-Ζητά παύση της το ΕΛΑΜ
Ο πατέρας του Κυπριανού για το θάνατο του παιδιού του στα Τέμπη-«Είχε κοκκινίλες στα χέρια του,μύριζε πολύ έντονα χημικά»
Η τελευταία πράξη του δράματος-Το ύστατο χαίρε στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό