Παρουσιάσεις έργων στρατηγικής σημασίας στο Περίπτερο του Visit Nicosia

Στο πλαίσιο του Inspire Festival, το περίπτερο του Visit Nicosia φιλοξενεί μια σειρά από παρουσιάσεις έργων στρατηγικής σημασίας, οι οποίες εστιάζουν στην πολιτική συνοχής της ΕΕ στην Κύπρο, στην ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιχειρήσεων και στη στρατηγική Έξυπνης Πόλης του Δήμου Λευκωσίας. Οι παρουσιάσεις αυτές αναδεικνύουν κρίσιμα έργα που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας μέσω καινοτόμων δράσεων και ευρωπαϊκών πολιτικών.

Στις 16:00, ο Αλέξανδρος Παρταουρίδης, Manager της Aspon Consulting Ltd, θα παρουσιάσει τα έργα που χρηματοδοτούνται μέσω της Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ και τις προοπτικές για μελλοντικές χρηματοδοτήσεις, ενώ στις 16:30, οι Ελίνα Σπηλιωτακοπούλου και Στέφανη Θεοφάνους, Senior Managers της GrantXpert Consulting Ltd, θα αναδείξουν ευρωπαικά έργα που υλοποιούνται αυτήν την περίοδο με στόχο την ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων.

Τέλος, στις 17:00, η Κωνσταντίνα Λορτζιέ, Υπεύθυνη του Γραφείου Αειφόρου Στρατηγικής και Έξυπνης Πόλης του Δήμου Λευκωσίας, θα παρουσιάσει τη στρατηγική Έξυπνης Πόλης, η οποία ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών και δημιουργία κρίσιμων πληροφοριών και δεδομένων. Οι παρουσιάσεις αυτές αποτελούν κομβικά έργα που συμβάλλουν στη στήριξη των επιχειρήσεων και την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων, ενώ προάγουν τη συμμετοχή των πολιτών στον μετασχηματισμό της πόλης και της οικονομίας.

Τοποθεσία: Visit Nicosia kiosk - νούμερο 16, Λεωφώρος Μακαρίου

Δειτε Επισης

Παρουσιάσεις έργων στρατηγικής σημασίας στο Περίπτερο του Visit Nicosia
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Eνημερωτική ημερίδα με θέμα Παγκόσμια ημέρα όρασης-Αιτίες τύφλωσης
Inspire 2024: Tο μεγαλύτερο επιχειρηματικό φεστιβάλ της χρονιάς ξεκινά αύριο
Το Βραβείο Φιλίας της Κίνας στον τ. Πρύτανη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κ. Γουλιάμο
Η έμπνευση περνάει από τη δράση: Μια συναρπαστική συζήτηση σάς περιμένει στο Inspire
7ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων
Ευρωπαϊκή εκδήλωση σταδιοδρομίας: "Find Your Career in Europe" στις 15 Οκτωβρίου 2024 στο Royal Hall στη Λευκωσία.
Τον Οκτώβριο η 3η Ετήσια Εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεωφόρο Μακαρίου και το Inspire
Μετράμε αντίστροφα για το Let's Do It! Cyprus 2024!