Χάθηκαν τα ίχνη 67χρονης από την περασμένη Τρίτη στη Λεμεσό (pics)

Φωτογραφία και τα στοιχεία γυναίκας ηλικίας 67 ετών, η οποία ελλείπει από τον τόπο διαμονής της στη Γερμασόγεια, επαρχία Λεμεσού, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Khu Aikhe, ημερομηνία γέννησης 19/11/1956, από την Κίνα, κάτοχο υπηκοότητας και διαβατηρίου Ρωσίας, η οποία ελλείπει από την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου, 2024. Αυτή βρίσκεται στην Κύπρο ως επισκέπτρια. Περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, μελαχρινή, με γκρίζα μακριά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ελλείπον-Πρόσωπο-ΤΑΕ-Λεμεσού-31.10.2024-Φώτο-1

Ελλείπον-Πρόσωπο-ΤΑΕ-Λεμεσού-31.10.2024-Φώτο-2

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
BINTEO: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει το κρατικό κανάλι του Ιράν ενώ βρισκόταν στον αέρα
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Αναμένονται εκρήξεις το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Αρχιεπισκοπής