Η Wolt χαιρετίζει μέτρα για αντιμετώπιση επιθέσεων κατά διανομέων φαγητού

Η Wolt εκφράζει την ικανοποίησή της για τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί από την Πολιτεία με στόχο την οριστική αντιμετώπιση του φαινομένου των επιθέσεων κατά διανομέων φαγητού και άλλων προϊόντων, που βρίσκεται σε έξαρση από την αρχή του χρόνου.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι από τον Ιούνιο του 2023 είχε εκφράσει γραπτώς τους προβληματισμούς της για το φαινόμενο, καθώς και για το ρατσιστικό υπόβαθρο αρκετών επιθέσεων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, αναδεικνύοντας την ανάγκη λήψης μέτρων για αντιμετώπιση του θέματος.

«Σε αυτό το πλαίσιο ανταποκριθήκαμε θετικά σε πρόσκληση να συμμετέχουμε σε πρόσφατη σύσκεψη για το θέμα στη Λεμεσό, υπό τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού, όπου είχαμε την ευκαιρία να καταθέσουμε τις απόψεις μας για τους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου», σημειώνει η Wolt, εκφράζοντας «ιδιαίτερη ικανοποίηση, αλλά και ανακούφιση» για τα μέτρα που αποφασίστηκαν στο πλαίσιο συνάντησης των Υπουργείων Εργασίας, Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας για το θέμα.

«Ως Wolt, παραμένουμε στη διάθεση της Πολιτείας με στόχο να συνδράμουμε στην οριστική αντιμετώπιση του φαινομένου. Η εταιρεία μας υπηρετεί πιστά τις αρχές της ισότητας, του αλληλοσεβασμού και της ποικιλομορφίας και καταδικάζει απερίφραστα πράξεις βίας ή ρατσισμού», τονίζεται.

«Παράλληλα, στεκόμαστε δίπλα στους συνεργαζόμενους διανομείς, για να τους παρέχουμε κάθε είδους στήριξη ή βοήθεια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα
Χειροπέδες σε 17χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα
Επί τάπητος αλλαγές για την αδειοδότηση ξενοδοχειακών μονάδων-Αναζητούνται λύσεις για τα Airbnb
Οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης έρχονται αλλά κανείς δεν εφησυχάζεται-Παραμένουν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου
Θετική η πρώτη αποτίμηση για τη διεύρυνση του επιδόματος τέκνου-Ζητούν ολιστική στήριξη οι οργανώσεις
Έρχονται αλλαγές στη διαδικασία για έκδοση άδειας πώλησης οινοπνευματωδών ποτών-Η πρόταση που προωθείται
Παραδόθηκε το νέο κτήριο του Κέντρου Αίματος στο Γέρι-Μειώνεται η ταλαιπωρία, περισσότερες αιμοδοσίες
Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα με τη βοήθεια του ξαδέλφου του ο 21χρονος
«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα-Εικοσιενάχρονος σκότωσε τη μητέρα του (pics)