Ανησυχία για πάγωμα έργων στην επαρχία Αμμοχώστου-Τέθηκαν εκτός προϋπολογισμού

Την αναγκαιότητα συμπερίληψης εγκεκριμένων και αδειοδοτημένων έργων στον Κρατικό Προϋπολογισμό 2025, συμφώνησαν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Παραλιμνίου – Δερύνειας με Βουλευτές της επαρχίας Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου συνάντηση με όλους τους Βουλευτές της επαρχίας Αμμοχώστου. Στόχος της συνάντησης ήταν η εξέταση του θέματος της μη συμπερίληψης εγκεκριμένων και αδειοδοτημένων έργων καθώς και έργα των οποίων η υλοποίησή τους κρίνεται αναγκαία για τον Δήμο στον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2025».

Προστίθεται ότι «τόσο τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλιμνίου - Δερύνειας όσο και οι Βουλευτές εξέφρασαν τη θέση πως είναι άκρως απαραίτητη η συμπερίληψη των εγκεκριμένων, αδειοδοτημένων και σημαντικών έργων του Δήμου στον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2025. Ανέφεραν ακόμα ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια συμβάλλοντας με όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ένταξή τους».

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Γιώργος Νικολέττος «ευχαρίστησε όλους τους Βουλευτές της επαρχίας Αμμοχώστου για τη θετική ανταπόκριση στην πρόσκληση και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση μέσω της οποίας αποδεικνύεται έμπρακτα η συνεργασία μεταξύ των μελών του Κοινοβουλίου με τον Δήμο Παραλιμνίου – Δερύνειας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Γυναίκες τρομοκρατούνται με drone για να φορούν χιτζάμπ στο Ιράν-Βασανιστήρια και βιασμοί για όσες δεν υπακούν
Η Πράσινη Φορολογία βάζει στον κάλαθο το πληρώνω όσο πετώ-«Μας ζήτησαν ξανά, αλλά δεν τα έκαναν σωστά»
Διαμαρτυρήθηκαν σε Λάρνακα και Λεμεσό οι κυνηγοί-Σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η Ελένη Λουκά κυλίστηκε στον δρόμο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα
Οι αντιδράσεις οδήγησαν το «Ράλι Αφροδίτη» εκτός του Δάσους Πάφου-Επενέβη η Παναγιώτου
Κοντά σε αποπαγοποίηση θέσεων για συμπλέγματα κοινοτήτων-Τίθεται σε πρακτική εφαρμογή η μεταρρύθμιση Τ.Α.
Το επικρατέστερο σενάριο για τη Γενεύη, το ερωτηματικό για παρουσία Φιντάν και η αναμονή για συμμετοχή Ε.Ε.
Άγριος καβγάς ζευγαριού σε live μετάδοση στο Tik Tok-Έσπαγαν πράγματα μπροστά στα μάτια ανήλικου παιδιού
«Κακό τρίο» χαρακτηρίζουν Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ οι Τούρκοι-«Η συμμαχία του κακού πιάνει δουλειά»
Η ανάγνωση του τουρκικού Τύπου ενόψει Γενεύης-«Κρίσιμες συνομιλίες»