Νέες συλλήψεις για την υπόθεση εννέα κιλών ναρκωτικών-Καταζητούνται δύο πρόσωπα (pic)

Στη σύλληψη δύο 30χρονων και ενός 25χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με υπόθεση κατάσχεσης πέραν των εννέα κιλών κάνναβης, ποσότητας κοκαΐνης και εκρηκτικών υλών, στη Λεμεσό, τον περασμένο Αύγουστο. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί στις 3 Αυγούστου 2024, άλλα δύο πρόσωπα, ενώ άλλοι δύο καταζητούνται με δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε το βράδυ της 3ης Αυγούστου 2024, όταν κατά τη διάρκεια ερευνών, που διενήργησαν μέλη της ΥΚΑΝ, στις οικίας 26χρονου και 31χρονου, στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους πέραν των εννέα κιλών, ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους 90 γραμμαρίων, 1021 κροτίδες, πέντε φωτοβολίδες, δύο φωτεινά σήματα χειρός (πυρσοί) και χρηματικό ποσό ύψους €5,890.

Ο 26χρονος και ο 31χρονος συνελήφθησαν ενώ εναντίον τους έχει ήδη καταχωριστεί υπόθεση στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού και βρίσκεται υπό εκδίκαση.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, στα τέλη Αυγούστου εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 26χρονου, ο οποίος καταζητείται με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ακολούθως προέκυψε μαρτυρία εναντίον άλλων τεσσάρων προσώπων. Πρόκειται για δύο 30χρονους, ένα 25χρονο και ένα 36χρονο. Οι δύο 30χρονοι και ο 25χρονος συνελήφθησαν χθες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ο 36χρονος καταζητείται.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Γιώργου Χριστοδούλου, 26 ετών, από τη Λεμεσό, ο οποίος καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού και κατάσχεσης πέραν των εννέα κιλών ναρκωτικών, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό στις 03/08/2024.

Γιώργος-Χριστοδούλου-739x780

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ελεύθερος με όρους εκζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Χειροπέδες σε 27χρονο για πυρκαγιά στη Φασούλα-Μαρτυρία ότι χρησιμοποιούσε σμυρίλιο
Υπό πενθήμερη κράτηση οι ύποπτοι για τα 19 κιλά ναρκωτικά στο Τραχώνι
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Καταζητείται ο 29χρονος Ραφαέλ Αχιλλεούδης για επίθεση και απειλές στη Λευκωσία (pic)
Επανέλαβε την απόφαση αλλά δεν τοποθετείται η Εισαγγελία για το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Θα μελετηθεί»
Παρίσταναν τους κοινωνικούς λειτουργούς και έκλεψαν 16,000 ευρώ από πολίτη