Εντόπισαν το τελευταίο στίγμα του κινητού του 10χρονου Ταξιάρχη-Μεγάλη επιχείρηση στη Γερμασόγεια

Επιχείρηση στήθηκε από την Αστυνομία για εντοπισμό του 10χρονου Ταξιάρχη Αρχοντούλη, ο οποίος ελλείπει από το σπίτι του, στη Λεμεσό, από το απόγευμα της Τετάρτης, με τις Αρχές να διενεργούν εξετάσεις σε συγκεκριμένη περιοχή, όπου καταγράφηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή του ποταμού Λεμεσού, όπου εντοπίζεται το στίγμα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατόν να τον εντοπίσουν.

Στις έρευνες των Αρχών συνδράμουν μέλη της Πολιτικής Άμυνας, καθώς και εθελοντικές ομάδες, πέραν των μελών της Αστυνομίας. Όπως ανέφερε στον REPORTER ο κ. Κυριάκου, οι γονείς του γνώριζαν ότι ο 10χρονος θα έφευγε από το σπίτι για να συναντηθεί με φίλους του, ενώ γύρω στις 22:00 είχαν την τελευταία τους επικοινωνία.

Ο 10χρονος Ταξιάρχης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, μελαχρινός με κοντά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του φορούσε μαύρες φόρμες και μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ κρατούσε μαύρο τσαντάκι μέσης.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ell_1.width-800

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Χρονιά των εγκληματιών το 2024-Στα ύψη οι εμπρησμοί και βόμβες, αυξήθηκαν ραγδαία ληστείες και κλοπές
Μια πειθαρχική στον πάγο για Κατσουνωτό από 2023, σε εκκρεμότητα το ορφανό θανατηφόρο-Το ιστορικό και η θέση της Αστυνομίας
Χαμηλοί τόνοι μετά την καταδίκη της ΚΔ για την δολοφονία Καλοψιδιώτη-Πυρά από πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων