Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών στην Πάφος-Χειροπέδες σε 29χρονο

Η Αστυνομία συνέλαβε 29χρονο που οδηγούσε την Τρίτη, στην Πάφο, υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Τρίτη, γύρω στις 11 το βράδυ, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, ενώ διενεργούσαν ελέγχους στη Λεωφόρο Αποστόλου Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, το οποίο οδηγείτο από 29χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο.

Υποβλήθηκε σε νάρκοτεστ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Εξάλλου, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εις βάρος του αριθμός προστίμων καθώς και ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, καθότι αυτός είχε παραλείψει να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 10 Σεπτεμβρίου του 2024 για υπόθεση η οποία που εκκρεμεί εναντίον του.

Ο 29χρονος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο
Ασθενής σε πλοίο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην ακτή-Έστησε επιχείρηση το ΚΣΕΔ
Μαραθώνια δικαστική διαδικασία για βαρυποινίτη και επιχειρηματία-Εκτός κάδρου τα ναρκωτικά, «δεν επιβεβαιώθηκε η παροχή προστασίας»
Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας (pic)
Παρίστανε τον πελάτη σε φούρνο στη Λευκωσία, έσπρωξε την υπάλληλο και έφυγε με τις εισπράξεις