Τρόμος για 200 επιβάτες αεροπλάνου στην Ιταλία-Έπιασε φωτιά ο κινητήρας

Σκηνικό θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Ιταλία, οδηγώντας στην εκκένωση 200 επιβατών από αεροπλάνο της Ryanair.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι, όταν λίγο πριν την απογείωση, ξαφνικά ξέσπασε φλόγα σε έναν κινητήρα του αεροσκάφους. Σύμφωνα με τη Mirror, πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα στο σημείο. Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια μέσω της φουσκωτής τσουλήθρας έκτακτης ανάγκης. Η πτήση ακυρώθηκε.

Το αεροδρόμιο αναγκάστηκε να κλείσει προσωρινά, ενώ εκπρόσωπος δήλωσε: «Λόγω τεχνικού προβλήματος σε αεροσκάφος που ετοιμαζόταν για απογείωση, το αεροδρόμιο Salento στο Μπρίντιζι έκλεισε προσωρινά. Οι επιβάτες εκκενώθηκαν με ασφάλεια μέσω των τσουλήθρων έκτακτης ανάγκης.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με μέγιστη ασφάλεια για τους επιβάτες και το πλήρωμα. Οι επιβάτες βρίσκονται ήδη στο αεροδρόμιο όπου τους βοηθά το προσωπικό της Aeroporti di Puglia. Οι τεχνικοί της εταιρείας εργάζονται για τις παρεμβάσεις της αρμοδιότητάς τους και τις απαραίτητες ώστε το Aeroporti di Puglia μπορεί να προχωρήσει στους επόμενους ελέγχους για τη χρηστικότητα του διαδρόμου και να προχωρήσει στην επαναλειτουργία του αεροδρομίου».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια στο Μόναχο λίγο πριν τον τελικό του Champions League
Στην Ιταλία για θεραπεία το μοναδικό επιζών από τα δέκα παιδιά της Παλαιστίνιας γιατρού
Θολή απάντηση από τη Χαμάς στην πρόταση ΗΠΑ για τους ομήρους-Ζητά τροποποιήσεις και ανταλλάγματα
Iσραήλ για Ιράν-«Είναι αποφασισμένο να ολοκληρώσει το πυρηνικό πρόγραμμά του»
Διαδηλωτές στη Βουλγαρία δηλώνουν κατά του ευρώ-Tάσσονται υπέρ της διατήρησης του λεβ
ΒΙΝΤΕΟ: Βουλευτής στη Νέα Ζηλανδία σήκωσε γυμνή φωτογραφία της μπροστά σε ολόκληρο το κοινοβούλιο
BINTEO: Τουρίστας πήδηξε φράκτη και κατέστρεψε δύο από τα αγάλματα του φημισμένου Πήλινου Στρατού
Άραβες Υπουργοί καταγγέλλουν απαγόρευση Ισραήλ για μετάβαση στην Δυτική Όχθη
Έντονη λύπη εκφράζει η Κομισιόν για την ανακοίνωση Τραμπ για αύξηση δασμών στο χάλυβα
Στα άκρα η Αμερική για τη συμμετοχή τρανς αθλήτριας σε σχολικούς αγώνες-«Το παιδί μου δεν είναι απειλή»