Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στη Συγγρού

Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν αργά τη νύχτα στη λεωφόρο Συγγρού με έναν άνδρα να ανοίγει πυρ και να τραυματίζει έναν 35χρονο στο χέρι ενώ από το περιστατικό τραυματίστηκε και ένας 22χρονος από τη συμπλοκή που προηγήθηκε.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα σήμερα όταν δύο άτομα κατέβηκαν από ένα μαύρο τζιπ και συνεπλάκησαν άγρια με δύο νεαρούς οι οποίοι επέβαιναν σε μια μηχανή, στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας.

Ακολούθησε άγριος καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε ο 22χρονος στο κεφάλι ενώ ένα άτομο που φορούσε μαύρο καπέλο τράβηξε όπλο και πυροβόλησε στο χέρι τον 35χρονο τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο δεξί χέρι.

Οι δράστες μπήκαν στο πολυτελές οχήμα και εξαφανίστηκαν ενώ οι δύο τραυματίες πήγαν με τη μηχανή τους στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ωστόσο, επειδή το νοσοκομείο δεν εφημέρευε διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Από το σημείο της συμπλοκής οι αστυνομικοί περισυνέξαν δύο φυσίγγια και ένα κάλυκα ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο παρέες είχαν δώσει ραντεβού προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Συγκλονισμένη η κοπέλα του Ίωνα Καρούση που σκοτώθηκε στο Ισραήλ-«Είδα την είδηση του έστειλα SMS, δεν απάντησε ποτέ...»
Απειλές των Χούθι σε Έλληνες πλοιοκτήτες-«Ετοιμαστείτε να δεχτείτε επίθεση»
Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στη Συγγρού
Σκηνές άγριας δύσης στην Αθήνα-Τους πυροβόλησαν επειδή τους μπλόκαραν με το αυτοκίνητο
Συνελήφθη 31χρονος που κατηγορείται για δολοφονία ζώων στον Βόλο
Με υπομνήματα κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στην Ελλάδα
Τι λέει ο άνδρας που μπήκε στη μέση για να σώσει την 14χρονη-Ο περίεργος ρόλος του άνδρα με το τατουάζ
Απελευθερώθηκε αλλά δεν ασκεί τη δικηγορία-Παραδίδει την ταυτότητά του ο Απόστολος Λύτρας
Στις 12 Νοεμβρίου η δίκη για την κακοποίηση του πεντάχρονου από συνομήλικούς του
Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο στη Χαλκιδική χτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα