Ζητά απαγόρευση μετακίνησης για τον αγώνα Απόλλωνα με ΑΠΟΕΛ η ΑΔΕ Λεμεσού-Περιμένει ενημέρωση η ΚΟΠ

Επιστολή με την οποία ζητά απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για τον αγώνα Απόλλων-ΑΠΟΕΛ, απέστειλε στο Αρχηγείο Αστυνομίας η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, με την ΚΟΠ να τηρεί στάση αναμονής, έως ότου ενημερωθεί από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με την επιστολή της, η ΑΔΕ Λεμεσού ζητά όπως ο αγώνας διεξαχθεί μόνο με οπαδούς του Απόλλωνα και το πέταλο των οπαδών του ΑΠΟΕΛ να παραμείνει κλειστό, υπό το φόβο ενδεχόμενων επεισοδίων, με φόντο και τις πρότερες σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλα δείχνουν απαγόρευση μετακίνησης σε δύο αγώνες-Προβληματισμός και σκέψεις για οριζόντια μέτρα

Η κίνηση της Αστυνομίας, είναι απότοκη ων τελευταίων επεισοδίων που σημειώθηκαν στο ΓΣΠ, αλλά και άλλων επεισοδίων που σημειώθηκαν στο νέο στάδιο της Λεμεσού, καθώς επίσης και περιστατικών όπου οι οπαδοί του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ, συγκρούστηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Σημειώνεται ότι η ΚΟΠ, θα κληθεί να αποφασίσει τι θα πράξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο εάν η εισήγηση της Αστυνομίας είναι η απαγόρευση μετακίνησης, δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή από το να συναινέσουν στην προτροπή, αφού η ευθύνη θα βαραίνει την ομοσπονδία, εάν στραβώσει η κατάσταση.

Σημειώνεται ότι την ίδια αγωνιστική, αναμετρώνται Ομόνοια και Ομόνοια 29ης Μαΐου, οι οποίες θα αναμετρηθούν την ίδια αγωνιστική και θεωρείται αγώνας υψηλού κινδύνου από την ΚΟΠ. απολλ

Υπενθυμίζεται πως πριν από την έναρξη του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, χθες βράδυ, ομάδα φιλάθλων της Ανόρθωσης από την βόρεια κερκίδα, προσπάθησε να εισέλθει στην ανατολική κερκίδα του γηπέδου, όπου βρίσκονταν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ παραβιάζοντας κιγκλιδώματα, ενώ με την άμεση επέμβαση μελών της Δύναμης, απετράπησαν περισσότερες εντάσεις.

Ακολούθως και μετά το τέλος του αγώνα, οι οπαδοί της μίας ομάδας έριχναν πέτρες στους οπαδούς της άλλης, ενώ σημειώθηκαν οδομαχίες και στον αυτοκινητόδρομο.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά τα περιστατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 25χρονο για συμπλοκή που διαπράχθηκε το 2023
Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Ξεκαθαρίζει η Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση Κούμα-«Δεν έχει ολοκληρωθεί η διερεύνηση»
Φόρτωσε τη βαλίτσα του με χαβιάρι και σολομό από τα κατεχόμενα και τον ανέκοψαν στο οδόφραγμα (pics)
Νέα εκδίκαση υπόθεσης προστίμου κατά CYTA αποφάσισε το Ανώτατο Συνταγματικό
Νέα απάτη με δήθεν επενδύσεις-Παρουσιάζουν βίντεο με επώνυμα πρόσωπα
Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες
Έντονη διαφωνία για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων-Καταγγέλλει παράνομη και παράτυπη διαδικασία ο ΠΔΣ
Άφαντος για ενάμιση μήνα 20χρονος στη Λευκωσία (pic)