Νεαρός kickboxer από την Αγγλία πέθανε ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κύπρο-Καταλείπει τετράμηνο βρέφος

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου ενός νεαρού kickboxer, ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές στην Κύπρο. Πρόκειται για τον Ryan Donald, ο οποίος είχε υποστεί τραύμα στον εγκέφαλο, χωρίς να το γνωρίζει.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Donald βρισκόταν σε διακοπές με φίλους του στην Κύπρο, όταν ξάπλωσε το πρώτο βράδυ να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε ξανά. Από την αυτοψία επί της σορού του, διαπιστώθηκε πως ο Donald είχε υποστεί θρόμβο αίματος στον εγκέφαλο, με την οικογένειά του να αναφέρει πως είναι πιθανό να προκλήθηκε από το kickboxing. Στα δημοσιεύματα αναφέρεται πως το τραύμα μπορεί να επιδεινώθηκε από το ύψος της πτήσης.

Σημειώνεται πως ο Ryan Donald, είναι πατέρας ενός τετράμηνου αγοριού. Είχε πάθος για το kickboxing και ήλπιζε να το ακολουθήσει επαγγελματικά, είτε για να διαγωνίζεται είτε για να προπονεί παιδιά.

Η αδελφή του, Georgia Donald, σύμφωνα με την Daily Mail, πιστεύει πως ο τραυματισμός επήλθε είτε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, είτε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και οι γιατροί εξέφρασαν έκπληξη για το γεγονός ότι δεν είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα τραυματισμού ο 22χρονος.

2

Η ίδια, σε δηλώσεις της, ανέφερε πως «ήταν ένα πρότυπο και ποτέ δεν τα παρατούσε. Οι γιατροί στην Αγγλία λένε ότι δεν έχουν καταλάβει πως δεν έδειξε κάποια συμπτώματα, θα έπρεπε να πονούσε πολύ, όμως δεν πονούσε, το πάλευε. Παραπονιόταν για μικρούς πονοκεφάλους ή κάτι που θεωρούσε ο ίδιος μικρούς πονοκεφάλους, αλλά το πάλευε. Δεν παραπονιόταν ποτέ. Είχε όλο το μέλλον μπροστά του».

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο θάνατός του σκόρπισε πόνο στην οικογένειά του, ειδικά στη σύντροφό του, Carmen και στον γιο τους, Leyton.

Η αδελφή του έχει αρχίσει ένα διαδικτυακό έρανο, ώστε να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα για να μεταφερθεί στην Αγγλία τη σορός του, καθώς ο 22χρονος δεν είχε ασφάλεια. Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν μαζευτεί £10,000 (£9,922), μέσα σε μία εβδομάδα και η σορός του 22χρονου αναμένεται να μεταφερθεί στην πατρίδα του την ερχόμενη εβδομάδα.

Η αδελφή του, απευθυνόμενη σε όσους έχουν προσφέρει στον έρανο, θέλησε να τους ευχαριστήσει. «Μας δείχνει ότι ο Ryan έχει αφήσει το αποτύπωμά του και ήταν πολύ αγαπητός. Έχει σηκώσει ένα μεγάλο βάρος από τους γονείς μας. Ο πατέρας μας έχει προβλήματα καρδιάς και το γεγονός ότι δεν ανησυχεί για το ποσό, ίσως να έχει αποτρέψει κάτι από το να συμβεί. Όσοι έχουν συνεισφέρει, μας έχουν σώσει».

Σημειώνεται πως τα χρήματα που μαζεύτηκαν μέσα από τον έρανο, θα χρησιμοποιηθούν και για να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 22χρονος Ryan ήταν ο νεαρότερος από πέντε αδέλφια. «Όλοι θέλαμε να του μοιάσουμε. Ο γιος μου τον είχε σαν αδελφό, επειδή ζούσα με τον Ryan όλη του τη ζωή. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο καταπληκτικός ήταν, όλοι τον ήξεραν και όλοι τον αγαπούσαν. Μπορούσε να σε κάνει να γελάσεις και να χαμογελάσεις, ακόμη και να μην το ήθελες. Ήταν πραγματικά το φως της ζωής μας».

Με την επιστροφή της σορού στην Αγγλία, θα πραγματοποιηθεί νενομισμένη νεκροτομή, ώστε να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

1

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που οι Ισραηλινοί στρατιώτες βρίσκουν το άψυχο σώμα του Σινουάρ
Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για την επίθεση σε ντελιβερά στη Λεμεσό (pics)
Νεαρός kickboxer από την Αγγλία πέθανε ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κύπρο-Καταλείπει τετράμηνο βρέφος
Από τον ισοβίτη του τετραπλού φονικού στον ισοβίτη για Ανδρονίκου-Τα deal και η ιδιάζουσα περίπτωση του Γιάσερ
Με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση τίμησε την επέτειο για το έπος του '40 η Ελλάδα (pics)
Οι ενστάσεις στην δίκη Αϊκούτ περί δικαιοδοσίας και η υπόθεση οδηγός για την επικείμενη απόφαση
«Ήταν η απαρχή του τέλους για το φασισμό»-Η Κύπρος τίμησε με κάθε λαμπρότητα την 28η Οκτωβρίου
«Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, θα έρθουν και θα περάσουν»-Το μήνυμα του πιλότου του F-16 που συγκινεί
Σύσκεψη για τις επιθέσεις κατά ντελιβεράδων ανακοίνωσε ο Χαρτσιώτης-«Παρουσιάζει έξαρση το θέμα»
Σε αναμονή η Κυβέρνηση για επίσημες ανακοινώσεις από ΗΠΑ-«Εργαζόμαστε μεθοδικά και συγκεκριμένα»