Βίντεο ντοκουμέντο από τη Βουλιαγμένη-Πούλμαν και ασθενοφόρα φόρτωναν παιδιά από το κλαμπ

Σε εφιάλτη μετατράπηκε χοροεσπερίδα για μαθητές Λυκείου, ηλικίας 15 με 17 ετών, που κατέληξαν στο νοσοκομείο από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ στη Βουλιαγμένη.

Ήταν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μαθητές βγήκαν έξω από γνωστό κλαμπ της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση ενώ ασθενοφόρα έχουν κληθεί στο σημείο, καθώς 8 μαθητές, έχουν σπασμούς από κατανάλωση αλκοόλ.

Οι ανήλικοι μαθητές από την κατανάλωση αλκοόλ αισθάνθηκαν μια ξαφνική αδιαθεσία και είχαν σπασμούς στο στομάχι. Οι τέσσερις εξ αυτών εσπευσμένα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Τέσσερις ακόμη μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τους γονείς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταγγελίες για το πάρτι με αλκοόλ που έστειλε ανήλικους σε νοσοκομεία-«Η κόρη μου βγήκε σε κωματώδη κατάσταση»

Βουλιαγμένη: Εξιτήριο για 15χρονη

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, μία 15χρονη που βρίσκονταν στη ΜΕΘ αναμένεται να πάρουν την Δευτέρα εξιτήριο. Οι υπόλοιποι 7 έχουν ήδη φύγει από τα νοσοκομεία στα οποία είχαν μεταφερθεί.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον υπεύθυνο του καταστήματος για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Η χοροεσπερίδα διοργανώθηκε από μια ιδιωτική εταιρεία εκδηλώσεων και η προωθήθηκε από τα 15μελή αρκετών σχολείων της Αττικής.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον δήμο Αθηναίων για την παράβαση της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο ζητώντας την σφράγιση του καταστήματος.

Αύριο θα αποφασιστεί εάν θα σφραγιστεί το συγκεκριμένο κατάστημα.

Σέρβιραν αλκοόλ χωρίς έλεγχο

Πατέρας μιας ανήλικης κοπέλας μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA περιέγραψε τα όσα είδε φτάνοντας έξω από το μαγαζί.

«Φτάνοντας εγώ εκεί βλέπω μία κατάσταση στην οποία υπάρχουν 4- 5 πούλμαν τα οποία φόρτωναν παιδιά, πάνω από 150 με 200 παιδιά έξω στα πεζούλια της Βουλιαγμένης να κάθονται και να περιμένουν είτε γονείς είτε να επιβιβαστούν στα πούλμαν. Και υπήρχαν και 1 – 2 ασθενοφόρα τα οποία προφανώς είχαν έρθει στον χώρο για να παραλάβουν παιδιά τα οποία δεν αισθανόντουσαν καλά», είπε.

«Κατέληξε να είναι ένα event στο οποίο σέρβιραν αλκοόλ χωρίς κανέναν έλεγχο και προφανώς και κακής ποιότητας αλκοόλ. Κάποια από τα παιδιά τα γνώριζε, μάλιστα ένα από τα παιδιά έκανε κι εμετό πάνω της, ήταν εκτεταμένο δηλαδή η αδιαθεσία ορισμένων παιδιών. Δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός στο αλκοόλ», είπε ο πατέρας μίας μαθήτριας.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον υπεύθυνο του καταστήματος για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Η χοροεσπερίδα διοργανώθηκε από μια ιδιωτική εταιρεία εκδηλώσεων και η προωθήθηκε από τα 15μελή αρκετών σχολείων της Αττικής. Αν και ήταν ανήλικα παιδιά όμως, το ποτό έρρεε άφθονο.

«Μέσα στο κλαμπ υπήρχαν πάνω από 300 παιδιά από διάφορα σχολεία της Αγίας Παρασκευής, Γέρακα, Παλλήνης, Κάντζας. Μάλιστα διοργανώθηκε και σε βαθμό που να υπάρχουνε νοικιασμένα πούλμαν, τα οποία θα παίρνουν τα παιδιά από το σχολείο και θα τα επιστρέφανε στο χώρο του σχολείου», είπε ο πατέρας της μαθήτριας.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον δήμο Αθηναίων για την παράβαση της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο ζητώντας την σφράγιση του καταστήματος.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Σοβαρή πρόκληση-Αξιωματικός του κατοχικού στρατού απείλησε με όπλο γεωργό στη Δένεια
Έφυγε σε ηλικία 99 ετών ο τελευταίος ήρωας του ΒΠΠ της Λέσβου, Ασημάκης Πολυπαθέλλης
Νεαρός kickboxer από την Αγγλία πέθανε ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κύπρο-Καταλείπει τετράμηνο βρέφος
Από τον ισοβίτη του τετραπλού φονικού στον ισοβίτη για Ανδρονίκου-Τα deal και η ιδιάζουσα περίπτωση του Γιάσερ
ΒΙΝΤΕΟ: Ο 80χρονος μαθητής Γυμνασίου στην Αθήνα που έγινε σημαιοφόρος και κατέρριψε ρεκόρ
Βίντεο ντοκουμέντο από τη Βουλιαγμένη-Πούλμαν και ασθενοφόρα φόρτωναν παιδιά από το κλαμπ
Με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση τίμησε την επέτειο για το έπος του '40 η Ελλάδα (pics)
Οι ενστάσεις στην δίκη Αϊκούτ περί δικαιοδοσίας και η υπόθεση οδηγός για την επικείμενη απόφαση
«Ήταν η απαρχή του τέλους για το φασισμό»-Η Κύπρος τίμησε με κάθε λαμπρότητα την 28η Οκτωβρίου
«Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, θα έρθουν και θα περάσουν»-Το μήνυμα του πιλότου του F-16 που συγκινεί