Καταγγελίες για το πάρτι με αλκοόλ που έστειλε ανήλικους σε νοσοκομεία-«Η κόρη μου βγήκε σε κωματώδη κατάσταση»

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ έξω από γνωστό club της λεωφόρου Βουλιαγμένης με 8 μαθητές να καταλήγουν στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτι που διοργάνωναν λύκεια της Ανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι μαθητές ήταν κάτω των 17 ετών κάτι που θα έπρεπε να αποτρέψει το προσωπικό του club να τους σερβίρει αλκοόλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαθητές λυκείων κατέληξαν σε νοσοκομεία από το αλκοόλ σε κλαμπ στην Αθήνα-Συνελήφθη ο υπεύθυνος

Παράλληλα, οι γονείς καταγγέλλουν πως τα ποτά ήταν "μπόμπες" καθώς τα παιδιά κατέρρευσαν σε διάστημα μικρότερο της μιας ώρας.

Μητέρα μαθήτριας που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσει αλλά κατέληξε στα Επείγοντα περιγράφει στο protothema.gr την άσχημη κατάσταση στην οποία οι γονείς αντίκρισαν τους ανήλικους.

"Ήταν περίπου 30 παιδιά από διάφορες περιοχές. Από Αγία Παρασκευή, από τα Γλυκά Νερά, από Παλλήνη, από Παιανία.

Ήταν μια εκδήλωση που συνδιοργάνωναν τα 15μελη των Λυκείων μαζί με μια οργάνωση που κάνει πάρτι σε μαγαζιά.

Πήγε ο άνδρας μου να πάρει την κόρη μου, η οποία είναι στην Α' Λυκείου, και το παιδί ήταν σε κωματώδη κατάσταση.

Όταν έφτασε εκεί ο σύζυγός μου ένα ασθενοφόρο ήταν ήδη έξω από το club. Η δικιά μου έκανε εμετό και πήγε με το αμάξι στο Παίδων.

Το ότι έκανε εμετό τη βοήθησε την κόρη μου γιατί ήταν σε κωματώδη κατάσταση, όπως και άλλα παιδιά.

Ένα άλλο κοριτσάκι ήταν στο Νοσοκομείο σε κώμα και μπήκε στην Εντατική", αναφέρει η μητέρα της μαθήτριας και κάνει λόγο για "ύποπτα" ποτά που κανονικά δεν έπρεπε να προσφέρει το μαγαζί στους ανήλικους.

"Κανονικά το μαγαζί δεν επιτρέπεται να δίνει ποτά σε ανήλικους αλλά όλοι ξέρουμε ότι σερβίρουν αλκοόλ.

Δεν ξέρω αν ήταν από υπερβολική κατανάλωση αυτό που έγινε ή τα ποτά ήταν "μπόμπες".

Μπορεί να είναι συνδυασμός, πάντως τα ποτά δεν ήταν καθαρά γιατί δεν πρόλαβαν να κάνουν υπερβολική κατανάλωση.

Τα παιδιά πήγαν γύρω στη 1 τη νύχτα και αυτό έγινε στις 2 παρά. Ούτε μια ώρα δεν έμειναν στο μαγαζί, πότε πρόλαβαν να πιούν τόσο πολύ;", αναρωτιέται η μητέρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στους 30 οι τραυματίες από ρωσικό πλήγμα στην Ζαπορίζια-Ανάμεσα τους ένας 13χρονος
BINTEO: Ο υποψήφιος Πάπας Λουίς Αντόνιο Τάγκλε ανέβηκε σε σκηνή και τραγούδησε το «Imagine» του Τζον Λένον
Άνοδος στις αγορές παγκοσμίως μετά την ετοιμότητα Κίνας για συνομιλίες με ΗΠΑ για δασμούς
Μέλη συμμορίας παρίσταναν τους ενοικιαστές και άδειαζαν σπίτια
Καταζητούνται τέσσερα πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λεμεσό
Οδηγίες ΤΟΜ για διευκόλυνση των πολιτών σχετικά με τις ανακλήσεις οχημάτων λόγω TAKATA
ΒΙΝΤΕΟ: Πλοίο που μετέφερε βοήθεια προς τη Γάζα δέχθηκε επίθεση από drones-Ανταποκρίθηκε η Κύπρος με σκάφος
Καταζητείται 37χρονος για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων στη Λεμεσό
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη-«Βγες έξω θα σε σκοτώσω»
Eτοιμη να αυξήσει κατά 50 δισ. ευρώ τις εισαγωγές από ΗΠΑ έναντι συμφωνίας για τους δασμούς η ΕΕ