Στις 8 Νοεμβρίου αρχίζει η πειθαρχική κατά Λοϊζίδη-Ετοιμάζει υπεράσπιση, θέλει ανοιχτή διαδικασία

Στις 8 Νοεμβρίου αρχίζουν οι διαδικασίες της πειθαρχικής δίωξης του αντιπροέδρου και εκπροσώπου τoυ αστυνομικού κλάδου της «Ισότητας, Νίκου Λοϊζίδη, σε σχέση με δηλώσεις στις οποίες προέβη στα μέσα ενημέρωσης και αφορούσαν διάφορα τεκταινόμενα στην Αστυνομία.

Ο Νίκος Λοϊζίδης, είχε διωχθεί πειθαρχικά από τον τέως Αρχηγό, Στέλιο Παπαθεοδώρου, λίγους μήνες πριν ο τελευταίος καρατομηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο εκπρόσωπος της «Ισότητας», έλαβε προ ημερών κλήση για την πρώτη εμφάνιση στην πειθαρχική διαδικασία, η οποία στο τέλος της, ενδέχεται να επιφέρει μέχρι και απόλυσή του από το αστυνομικό σώμα.

Κατά την ακρόαση, ο κ. Λοϊζίδης αναμένεται να εκπροσωπηθεί από τέσσερις δικηγόρους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει όπως η διαδικασία είναι ανοιχτή για τα μέσα ενημέρωσης, ενώ θα καλέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης ηχηρά ονόματα, ανάμεσα στα οποία συνταγματολόγοι και πρώην αρχηγοί και υπαρχηγοί Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι ο συνδικαλιστής είχε προβεί σε παραστάσεις για κακόβουλη δίωξή του τόσο στην GRECO, που είναι η επιτροπή Ομάδας Κρατών κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης και στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τραγωδία στο Άγιο Όρος-68χρονος κατέρρευσε και πέθανε σε θαλάσσιο ταξί
Έντονη συζήτηση στο ΣΑ του ΟΗΕ για την σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν, εκτόξευση βαριών κατηγοριών
Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για υπόθεση εντοπισμού ναρκωτικών, όπλου και φυσιγγίων στη Λεμεσό
Το Ιράκ δηλώνει ότι 50 πολεμικά αεροσκάφη Ισραήλ παραβίασαν τον εναέριο χώρο του
Επιχείρηση-μαμούθ στον Ειρηνικό-Κατασχέθηκαν 6,3 τόνοι κοκαΐνης και έγιναν 17 συλλήψεις
Στα ύψη ο υδράργυρος-Έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες
Καταδίωξη οχήματος με ρίψη πυροβολισμών στη Λεμεσό, εντοπίστηκε να φλέγεται λίγη ώρα αργότερα
Ελεύθερος αφέθηκε μετά από 3 μήνες σε κέντρο κράτησης μεταναστών ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής του Κολούμπια
LIVE: Ισραηλινή επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισφαχάν-Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ
Έστρωσε το χαλί στον Οδυσσέα η Αστυνομία, κεφαλαιοποιεί τους λανθασμένους χειρισμούς