Συνεχίζεται το θρίλερ στην Αμαλιάδα-Στις τοξικολογικές του μικρού Παναγιώτη το βάρος των ερευνών

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν γύρω από το θάνατο τριών βρεφών σε Κάτω Αχαΐα και Αμαλιάδα, παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τον θάνατο ακόμα δύο βρεφών που σχετίζονται με την 24χρονη.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ώρες έγινε γνωστό πως ακόμα ένα βρέφος παραλίγο να χάσει τη ζωή του το 2016, όταν η μητέρα του ζούσε για μικρό χρονικό διάστημα μαζί με την Ειρήνη. Αξίζει να σημειωθεί, πως προανακριτικά οι Αρχές έχουν διαπιστώσει την παρουσία της 24χρονης σε τρεις θανάτους βρεφών σε Κάτω Αχαΐα και Αμαλιάδα: Των δύο δικών της παιδιών και του μικρού Παναγιωτάκη, το 15 μηνών αγοράκι της συγκατοίκου της.

Πλέον οι Αρχές, αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη, ελπίζοντας ότι έτσι θα δοθούν απαντήσεις σε αυτό το πρωτοφανές θρίλερ.

Η αιτία θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη μέχρι στιγμής παραμένει απροσδιόριστη.

Σημειώνεται πως η αιτία θανάτου τριών από τα πέντε παιδία, που βρίσκονται στο κάδρο της αστυνομίας, είναι διάμεση πνευμονίτιδα.

Η εκπρόσωπος Tύπου της αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, σημείωσε – μιλώντας στην τηλεόραση του Mega – πως «και στις 5 δικογραφίες δεν υπάρχει κανένα ίχνος που να μας δείχνει ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα για εγκληματική ενέργεια».

«Ο εισαγγελέας έχει αυτή τη στιγμή του μπροστά του πέντε υποθέσεις με ιατροδικαστικές εκθέσεις, αν υπάρχει κάποιος κοινός παρονομαστής οι εισαγγελείς θα μπορέσουν να τον βρουν και να διατάξουν στη συνέχεια, σε οποιαδήποτε Αρχή, ανακριτικές πράξεις» τόνισε.

Το χρονικό

Στις 6 Φεβρουαρίου 2014 στο Άργος η μητέρα της Ειρήνης βρίσκει νεκρή τη μικρή αδερφή της. Η αιτία θανάτου είναι λοίμωξη του αναπνευστικού και διάμεση πνευμονίτιδα.

Τον Οκτώβριο του 2016 μια μητέρα, συγκάτοικος της Ειρήνης, αφήνει το λίγων μηνών βρέφος της μαζί με την 24χρονη για να απλώσει τα ρούχα. Επιστρέφοντας βρήκε το παιδί μελανιασμένο και έσπευσε στο νοσοκομείο. Χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών το παιδί κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η αιτία του επεισοδίου ήταν – σύμφωνα με την μητέρα – συγκοπή.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2021 στην Αχαΐα, πεθαίνει το 6 μηνών βρέφος που προσέχει η Ειρήνη. Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε διάμεση πνευμονίτιδα, ενώ το μωρό είχε επιληπτικά επεισόδια.

Στις 19 Ιουνίου 2022 στην Αχαΐα, πεθαίνει το 19 ημερών βρέφος της Ειρήνης. Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε διάμεση πνευμονίτιδα και ο γονιδιακός έλεγχος βγαίνει καθαρός.

Στις 17 Οκτωβρίου 2023 πεθαίνει στο «Αγία Σοφία» το 2 μηνών βρέφος της. Αιτία θανάτου νοσοκομείου: καρδιακή ανακοπή. Ο ιατροδικαστής βρίσκει επιληπτικές κρίσεις, ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο θάνατος αποδίδεται στις επιληπτικές κρίσεις. Δεν υπάρχουν φθαρμένα όργανα, ωστόσο συστάθηκε περαιτέρω γονιδιακός έλεγχος.

Τον Αύγουστο του 2024 πεθαίνει ο μικρός Παναγιωτάκης, το παιδί της συγκατοίκου της, ενώ βρισκόταν υπό την προστασία της Ειρήνης. Η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη, ωστόσο αναμένονται οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Πολωνού καθηγητή-«Εγκέφαλος της δολοφονίας η πρώην σύζυγός του»
Αρνείται τα πάντα η 43χρονη για τη δολοφονία του καθηγητή, πώς εξήγησε τη φωτογραφία στο κινητό της
Στη φυλακή η σύζυγος του Πολωνού καθηγητή-Δεν έπεισε ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία του
«Δεν είχα κίνητρο, μας στήριζε οικονομικά»-Επιμένει στην αθωότητά της η 43χρονη πρώην σύζυγος του Πολωνού
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του Ασπροπύργου-Συνελήφθησαν έντεκα πρόσωπα
Αντιπαράθεση Ελλάδας και Τουρκίας για τα θαλάσσια πάρκα-Τα επόμενα βήματα της Άγκυρας
Ο χάρτης με τα θαλάσσια πάρκα στην Ελλάδα-Έντονη αντίδραση από Άγκυρα, απαντά με δικά της έργα
Οι διάλογοι των αστυνομικών της ΕΛΑΣ που διακινούσαν ναρκωτικά-«Θέλω 10k, μετά θα παίξουμε εμείς μπάλα»
Τα πήρε όλα πάνω του ο 35χρονος για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-«Ήθελα να λυτρώσω την οικογένεια μου»
Δύο νέα θαλάσσια πάρκα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης