Τουλάχιστον 24 νεκροί σε σύγκρουση ενός λεωφορείου με φορτηγό στο Μεξικό

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό μεταφοράς εμπορευμάτων σε αυτοκινητόδρομο στην Πολιτεία Ζακατέκας του Μεξικού, ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν τα θύματα συγκρούστηκε στο πίσω μέρος μιας νταλίκας που μετέφερε καλαμπόκι.

Ο κυβερνήτης της Πολιτείας Νταβίντ Μονρεάλ επιβεβαίωσε τον απολογισμό και υποσχέθηκε να στηρίξει τα θύματα και τους συγγενείς τους.

Ένας τοπικός αξιωματούχος είπε στο πρακτορείο Reuters ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για την ανάσυρση ορισμένων σορών από τη χαράδρα στην οποία κατέληξε το λεωφορείο. Πλάνα που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τους διασώστες και τις δυνάμεις ασφαλείας, μεταξύ των οποίων και στρατιώτες, να αποκλείουν την περιοχή και να μεταφέρουν τα θύματα.

Το λεωφορείο κατευθυνόταν στη Σιουδάδ Χουάρες, μια μεθοριακή πόλη στην Πολιτεία Τσιουάουα. Δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν μεταξύ των επιβατών ήταν και μετανάστες που επιδίωκαν να περάσουν στις ΗΠΑ.

Πηγή: Cnn.gr

Δειτε Επισης

Αποσύρθηκε από το κονκλάβιο καρδινάλιος που είχε καταδικαστεί για οικονομικά εγκλήματα
Δείχνουν τα φωτοβολταϊκά ως αιτία για το πρωτοφανές μπλακ άουτ οι Ισπανοί-Έρευνα για τα κρίσιμα 5 δευτερόλεπτα
Βλέπει εκλογή Ιμάμογλου εάν παραμείνει στη φυλακή ο Οζέλ
Δικαστήριο της Ε.Ε απαγορεύει τα διαβατήρια σε πλούσιους αλλοδαπούς-«Εμπορευματοποίηση της ιδιότητας του πολίτη»
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον 22 νεκροί από πυρκαγιά σε εστιατόριο στη Κίνα
ΒΙΝΤΕΟ: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα με ταχύπλοα στη Νεβάδα-Σκάφος εκτοξεύτηκε στον αέρα
Νέες ρωσικές επιθέσεις με drones στο Ντνίπρο-Μεταξύ των θυμάτων δωδεκάχρονο κορίτσι
Τα άδυτα του Κονκλαβίου-Βήμα βήμα η διαδικασία εκλογής νέου Πάπα
Ξημέρωσε με ρεύμα σε Ισπανία και Πορτογαλία-Πρόβα για το «Zero Day» το εφιαλτικό μπλακ άουτ;
Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στην Ιβηρική Χερσόνησο