Αίθριος ο καιρός-Στους 28 βαθμούς η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και στα δυτικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Αυξημένα μέτρα σε αεροδρόμια, λιμάνια και πρεσβείες μετά την επίθεση Ισραήλ σε Ιράν-Εκτροπή 30 πτήσεων
Οδηγίες Υπουργείου Εξωτερικών στους Κύπριους πολίτες λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Εκτροπή τριάντα πτήσεων προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου-Διαχειρίσιμη η κατάσταση
Αυξημένα μέτρα σε αεροδρόμια, λιμάνια και πρεσβείες μετά το χτύπημα του Ισραήλ-Σε εγρήγορση οι Αρχές
Βίντεο καταγράφει την προετοιμασία Ισραηλινών πιλότων για την επίθεση στο Ιράν με 200 αεροσκάφη
Κλειστοί οι εναέριοι χώροι σε Ιράν, Ιράκ, Ιορδανία και Ισραήλ-Αλλάζουν διαδρομές ή ακυρώνουν πτήσεις
Ακυρώθηκαν πτήσεις μεταξύ αεροδρομίων Κύπρου-Ισραήλ, εκτροπές πτήσεων από Ευρώπη και Αμερική
Η τραγική selfie οικογένειας μέσα από το αεροσκάφος που έπεσε στην Ινδία-Τι οδήγησε στη συντριβή
Συγκάλεσε έκτακτο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας ο Χριστοδουλίδης
LIVE: Η Ιορδανία αναχαιτίζει ιρανικά drones που προορίζονται για το Ισραήλ