Αίθριος ο καιρός-Στους 28 βαθμούς η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και στα δυτικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη τέταρτος για το ψυγείο με τα κινητά που επιχειρήθηκε να περάσει στις Κεντρικές
Τα «βρήκε» ο Αλ Σάραα με τους Κούρδους-Νέες διακηρύξεις για ειρήνευση στη Συρία
Αισιοδοξία στις ΗΠΑ για συμφωνία με την Ουκρανία για τα ορυκτά-Στη Σαουδική Αραβία ο Ζελένσκι
Φωνές δικηγόρων για διακοπές ρεύματος στο Δικαστήριο Λευκωσίας-Δημιούργησε προβλήματα και στο i-justice
Τέσσερις συλλήψεις μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας-Βρέθηκαν πιστόλι και ναρκωτικά
Τα είπε τηλεφωνικώς με Κόστα ο ΠτΔ πριν την Γενεύη-Επανέλαβε τις κοινές θέσεις ΕΕ για στήριξη της ΚΔ
Χειροπέδες στον 60χρονο οδηγό σχολικού λεωφορείου μετά την καταγγελία για παρενόχληση ανήλικης
Επικίνδυνα παιδικά και βρεφικά προϊόντα εντοπίστηκαν στην ευρωπαϊκή αγορά (pics)
Ενδοκρινολόγος αφυπηρέτησε το 2024 και λάμβανε μισθό και επιδόματα μέχρι τον Φεβρουάριο του 2025
Παραδίδεται εντός των ημερών στο Υπουργικό το πόρισμα για Θανάση Νικολάου