Τραγωδία στον Καναδά-Εργαζόμενη κάηκε σε φούρνο σε κατάστημα της Walmart

H 19χρονη Gursimran Kaur, υπάλληλος της Walmart, βρέθηκε νεκρή μέσα σε walk - in φούρνο και σύμφωνα με την οικογένειά της τη σορό της ανακάλυψε η μητέρα της.

Οι δύο γυναίκες δούλευαν μαζί στο superstore, στο Χάλιφαξ της Νέας Σκωτίας, τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα με ένα GoFundMe που δημιουργήθηκε για την οικογένειά της, η μαμά της Kaur βρήκε τα «απανθρακωμένα λείψανα» της κόρης της μέσα στον μεγάλο φούρνο αρτοποιείου της Walmart το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την New York Post, η μητέρα της έλεγχε τακτικά στις βάρδιες τους πού βρισκόταν η 19χρονη και όταν πέρασε πάνω από μία ώρα χωρίς να έχει νέα της άρχισε να ανησυχεί. Την ανησυχία της ενέτεινε το γεγονός ότι η νεαρή δεν απαντούσε στο κινητό της, κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει.

Τελικά, η μητέρα της 19χρονης άνοιξε την πόρτα του φούρνου όταν ένα άλλο μέλος του προσωπικού παρατήρησε «διαρροή» από την περιοχή ώρες αργότερα - και ήρθε αντιμέτωπη με την τραυματική σκηνή. «Φανταστείτε τη φρίκη που βίωσε η μητέρα της που άνοιξε η ίδια τον φούρνο», αναφέρεται στη σελίδα του διαδικτυακού εράνου.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον θάνατο, ενώ όπως τόνισαν στην New York Post παραμένει ασαφές εάν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια. Η Walmart, ο κολοσσός του λιανικού εμπορίου είχε δηλώσει ότι συνεργάζεται με αστυνομικούς και «από σεβασμό προς τον συνεργάτη και την οικογένειά τους, δεν μπορούμε να παρέχουμε πρόσθετες πληροφορίες».

H Kaur ήταν μέλος της τοπικής κοινότητας των Σιχ και είχε ζήσει στον Καναδά λίγα χρόνια. Ο πατέρας και ο αδερφός της βρίσκονται στην Ινδία και προσπαθούν να φτάσουν στον Καναδά, σύμφωνα με τη σελίδα του εράνου.

Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Απέραντο οπλοστάσιο της Χεζμπολάχ εντοπίστηκε σε τούνελ στα σύνορα με το Ισραήλ
Καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης συγκλονίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό της Ισπανίας
Παιδί τραυμάτισε με μαχαίρι τον πατριό του για να προστατεύσει τη μητέρα του
Ανακαλύφθηκε ένα εντυπωσιακό, περίτεχνο σπίτι, 2.000 ετών, γεμάτο σκηνές… ενηλίκων στους τοίχους
«Ιρανοί χάκερ» έβγαλαν στη φόρα κλεμμένα email της εκστρατείας του Τραμπ
Είκοσι χρόνια κάθειρξη σε «αμετανόητο» εκμεταλλευτή κοριτσιών-Ένα από τα 70 θύματα αυτοκτόνησε
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον εννέα τραυματίες από μπαράζ ρουκετών της Χεζμπολάχ στη Γαλιλαία
Τραγωδία στον Καναδά-Εργαζόμενη κάηκε σε φούρνο σε κατάστημα της Walmart
Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στην γυναίκα που έσκισε ελληνικές σημαίες επειδή νόμιζε πως ήταν ισραηλινές
Αγωνία στους Δημοκρατικούς για τις επιδόσεις Χάρις όσο ο Τραμπ κερδίζει έδαφος