Δεκατετράχρονη ξεγέλασε άνδρα που προσπάθησε να την απαγάγει και του έστησαν καρτέρι οι αστυνομικοί

Ένας άνδρας από την Αριζόνα συνελήφθη αφού 14χρονη που φέρεται να προσπάθησε να παρασύρει στο αυτοκίνητό του έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου της μητέρας της αντί για τον δικό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 37χρονος Ισαΐα Ναβάρο προσπάθησε να συνομιλήσει με τη νεαρή καθώς εκείνη επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο και ενώ εκείνος ήταν στο αυτοκίνητό του. Η κοπέλα απέφυγε να μπει στο όχημα και εκείνος της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της. Τότε η 14χρονη τού έδωσε τον αριθμό της μητέρας της.

Αργότερα την ίδια μέρα, ο Ναβάρο επικοινώνησε με το τηλέφωνο της μητέρας η οποία το παρέδωσε στην αστυνομία που συνέχισε τη συνομιλία. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άντρας άρχισε να περιγράφει και να ζητά σεξουαλικές πράξεις, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί με την ανήλικη. Λίγοι ώρα μετά, οι αστυνομικοί διάλεξαν μία τοποθεσία όπου βρέθηκε ο Ναβάρο και τον συνέλαβαν.

Ο άντρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσέλκυση ανηλίκου για σεξουαλική εκμετάλλευση και κρατείται με εγγύηση 250.000 δολαρίων.

Οι αστυνομικοί επαίνεσαν την νεαρή κοπέλα για την έξυπνη κίνηση να δώσει το κινητό της μητέρας της.

Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

Η φημολογία για ανασχηματισμό, το κατάλληλο timing και οι εκτιμήσεις για τα πρόσωπα
«Η σημασία της συζήτησης για το σχέδιο αξιολόγησης στη Βουλή είναι τεράστια… Η παιδεία αλλάζει»
Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποφυλακίστηκε ο Λευκορώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης Σεργκέι Τιχανόφσκι
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν