Χειροπέδες σε 14χρονο για τις μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες-Παραδέχθηκε ενοχή

Χειροπέδες σε ένα ανήλικο, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της κυκλοφορίας των μονταρισμένων γυμνών φωτογραφιών, πέρασε η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του REPORTER, από τις έρευνες της Αστυνομίας προέκυψαν στοιχεία σε βάρος ενός 14χρονου, ο οποίος συνελήφθη και ανακρινόμενος παραδέχθηκε ενοχή. Την ίδια ώρα, μετά από την εξασφάλιση εντάλματος, πραγματοποιήθηκε και έρευνα στην κατοικία του. Αύριο αναμένεται να δώσει και γραπτή κατάθεση, ενώ στη συνέχεια θα εμφανιστεί ενώπιον του Δικαστηρίου Δεκέλειας όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών, με λήψη καταθέσεων από τους εμπλεκόμενους, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο υπάρχει εμπλοκή κι άλλων ατόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από το βράδυ κυκλοφόρησαν οι μονταρισμένες φωτογραφίες-Άρχισε η λήψη καταθέσεων

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Πέμπτης επικρατούσε αναστάτωση στο Γυμνάσιο στη Λάρνακα, καθώς μαθήτριες του σχολείου βρέθηκαν αντιμέτωπες με μία δυσάρεστη έκπληξη, αφού είδαν τα πρόσωπά τους σε μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες. Όπως ανέφερε στον REPORTER ο Σύνδεσμος Γονέων του συγκεκριμένου σχολείου, οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από το βράδυ και συγκεκριμένα από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει ότι δεν συνδέεται με σχολικό χρόνο. Οι φωτογραφίες αποστάλθηκαν σε κάποια διαδικτυακά γκρουπ που διατηρούν οι μαθητές του σχολείου.

Οι μαθήτριες που απεικονίζονται στις μονταρισμένες φωτογραφίες, όπως διαμηνύεται, μόλις αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει προέβησαν σε καταγγελία στη Διεύθυνση του Σχολείου, η οποία με τη σειρά της επικοινώνησε με την Αστυνομία και άρχισε η διερεύνηση του περιστατικού. Σημειώνεται πως στην πορεία, διαπιστώθηκε πως στις φωτογραφίες απεικονίζονται και καθηγητές.

Μετά την καταγγελία στην Αστυνομία, αρκετοί γονείς έσπευσαν στο σχολείο και παρότρυναν τα παιδιά τους να δώσουν κατάθεση στη δική τους παρουσία. Λόγω του ότι δεν ήταν όλοι οι γονείς παρόντες την ώρα που βρισκόταν η Αστυνομία στο σημείο, τα μέλη της Δύναμης έλαβαν κάποια ονόματα και με τη συνοδεία των γονιών τους, αναμένεται να δώσουν κατάθεση σε κατοπινό στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κυκλοφόρησαν μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες μαθητριών σε Γυμνάσιο-Διέταξε έρευνα το ΥΠΑΝ

Υπενθυμίζεται πως για το περιστατικό έχει αρχίσει έρευνα και το Υπουργείο Παιδείας. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στον REPORTER αρμόδια πηγή, από την πρώτη στιγμή που έγινε η καταγγελία, ζητήθηκε έκθεση γεγονότων από τη Διεύθυνση του σχολείου, ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Στο μεταξύ, όπως σημείωσε η αρμόδια πηγή, το Υπουργείο βρίσκεται σε στάση αναμονής και περιμένει την έκβαση των ερευνών της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 14χρονο για τις μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες-Παραδέχθηκε ενοχή
Ανακατεύει την τράπουλα ο Αρναούτης-Αλλάζουν Αστυνομικούς Διευθυντές η Πάφος και η Λάρνακα
Στις 7 Νοεμβρίου θα απαντήσουν σε κατηγορίες οι τρεις για τα επεισόδια στις Φοινικούδες
Αναγκαστική επιστροφή εννέα προσώπων-Διέμεναν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία
Όχι Ανωτάτου στην έφεση Γιαννάκη για το αίτημά του να ανασταλούν οι σε βάρος του κατηγορίες
Έστειλε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού-Πιάστηκε με πληροφορίες της EUROPOL
Από το βράδυ κυκλοφόρησαν οι μονταρισμένες φωτογραφίες-Άρχισε η λήψη καταθέσεων
Κυκλοφόρησαν μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες μαθητριών σε Γυμνάσιο-Διέταξε έρευνα το ΥΠΑΝ
Στην 31η θέση η Κύπρος στον Δείκτη Κράτους Δικαίου 2024 του WJP
Προετοίμασε το έδαφος και μετά ξεγέλασε ιδιοκτήτη ανταλλακτηρίου-Έφυγε με 40 χιλ. ευρώ