Τυλίχτηκε στις φλόγες οικία στην Τ/κ συνοικία στη Λεμεσό-Επηρεάστηκε η οροφή διπλανής κατοικίας

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε οικία στην Τουρκοκυπριακή συνοικία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στην πυρκαγιά ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λεμεσού.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με τον κ. Κεττή, ξέσπασε σε ανώγειο οικία στην Τουρκοκυπριακή συνοικία και είναι εφαπτόμενη με άλλα σπίτια και υποστατικά.

«Αυτή τη στιγμή γίνεται υπερπροσπάθεια από τα μέλη μας για να περιοριστεί η πυρκαγιά στην επηρεαζόμενη οικία», σημείωσε ο κ. Κεττής.

Σε νεότερη ενημέρωση, ο κ. Κεττής ανέφερε ότι, οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν να περιοριορίσουν την πυρκαγιά στην ανώγειο ακατοίκητη κατοικία, ενώ επηρεάστηκε η οροφή διπλανής κατοικίας χωρίς να επεκταθεί σε άλλες.

Ένεκα της ιδιομορφίας της στέγης και των άλλων εφαπτόμενων κατοικιών μετά την πλήρη κατάσβεση θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης σε επιφυλακή μέχρι αύριο.

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 56χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Οδηγούσε κλεμμένο όχημα, προσπάθησε να διαφύγει της Αστυνομίας και προκάλεσε ατυχήματα 22χρονος
Έπιασε τιμόνι με επταπλάσια ποσότητα αλκοόλης από το επιτρεπτό όριο 36χρονος στην Αγία Νάπα
Επεισοδιακή καταδίωξη λαθροθηρών κατέληξε σε τροχαίο-Βρέθηκαν λαγοί, φυσίγγια και όπλο στην κατοχή τους
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε υποστατικό στο Παραλίμνι-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά 25χρονη (pics)
Άφαντος ο 18χρονος οδηγός που παρέσυρε στο θάνατο την 58χρονη-Έρευνες για τον εντοπισμό του
Δεν πρόλαβε να επιστρέψει ο Τατάρ και δυναμιτίζει το κλίμα-«Όχι σε διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας»
«Η μαγκιά είναι όταν πέφτεις, να έχεις τη δύναμη και το σθένος να ξανασηκώνεσαι και να παλεύεις ξανά»
Απολύθηκε ως δεσμοφύλακας, προσλήφθηκε ως νεκροτόμος-Ποινική έρευνα για εξαπάτηση του δημοσίου
Μεγάλα έργα για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο δήμο Παραλιμνίου Δερύνειας-Επαφές για δημιουργία πανεπιστημίου