Εκκενώνεται το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ έπειτα από αναφορές για ύποπτο όχημα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκκένωση του αεροδρομίου του Μπέρμιγχαμ, μετά από αναφορά για ύποπτο όχημα, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Η Αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς ανέφερε πως το μέτρο αυτό λαμβάνεται προληπτικά για την ασφάλεια επιβατών και προσωπικού.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε: «Η Αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς χειρίζεται ένα περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου. Οι λειτουργίες του αεροδρομίου έχουν επηρεαστεί και συνιστάται στους επιβάτες να μην κατευθύνονται στο σημείο αυτήν τη στιγμή».

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του αεροδρομίου θα ενημερώνονται όταν η κατάσταση αλλάξει.

Συνέστησαν στους επιβάτες που έχουν πτήσεις σήμερα το απόγευμα να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία και να ελέγξουν την ιστοσελίδα του αεροδρομίου για ενημερώσεις.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Φυλή του Αμαζονίου μήνυσε τους New York Times γιατί τους παρουσίασε σαν εθισμένους στο δικτυακό πορνό
Προφυλακιστέα η 33χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια-«Δεν ήξερα τι έκανα»
Εκτός του Χάρβαρντ κινδυνεύει να μείνει η πριγκίπισα Ελισάβετ του Βελγίου
ΒΙΝΤΕΟ: Μπήκε σε ασθενοφόρο από το παράθυρο, έκλεψε τα σακίδια των διασωστών και εξαφανίστηκε
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά ξέσπασε στην κατεχόμενη Καρπασία
Τους 50,4 βαθμούς Κελσίου έπιασαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον Μάιο
Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο στη Ρωσία-Σκοτώθηκαν τα μέλη του πληρώματος
Ζητούν κλείσιμο οδοφραγμάτων ως «αντίποινα» για τις διώξεις σφετεριστών στα κατεχόμενα
Κατέθεσε ο Γεάδης για την πτήση του με τη Γερμανίδα κτηματομεσίτρια-Τον ρωτούσαν για τα Αγγλικά του
Προφυλακιστέος ο 50χρονος οδηγός ταξί για την κακοποίηση των παιδιών της 32χρονης Κύπριας