Υπό κράτηση για δυο ημέρες τα τρια άτομα για επεισόδια στις Φοινικούδες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για δύο μέρες εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 17 τα δυο και 18 ετών το άλλο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με υπόθεση συμπλοκής, που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 19 Οκτωβρίου, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας προχώρησαν στις  συλλήψεις των τριών ατόμων, για διευκόλυνση του ανακριτικού έργου. Πρόκειται για δύο 17χρονους και έναν 18χρονο, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Οι τρείς συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης τους για δύο μέρες.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στις 20 Οκτωβρίου ακόμα ένας 17χρονος ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για τέσσερις μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 9.40μ.μ. της 19ης Οκτωβρίου, στη λεωφόρο Αθηνών, στη Λάρνακα. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ομάδα περίπου δέκα προσώπων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκη με άλλα πέντε πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν σε εστιατόριο της περιοχής.

Από τη συμπλοκή δεν αναφέρθηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ σημειώθηκαν ζημιές σε καρέκλες και τραπέζια του εστιατορίου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τα πλαστά συμβόλαια-Παράγοντες του Αχυρώνα/Ονήσιλου δύο από τους συλληφθέντες
Δυο θανατοποινίτες εκτελέστηκαν σε Φλόριντα και Τέξας-Οι φριχτές δολοφονίες που είχαν διαπράξει
Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο-Ενημερώνει για τελευταίες εξελίξεις ο Πρόεδρος
Δεν βγαίνει από το ψυγείο η Κύπρος-Χτυπά αλύπητα το κρύο
Ζητά αξιοποίηση ευκαιριών για αποκλιμάκωση στην Υεμένη ο ΟΗΕ-Χαρακτηρίζουν τρομοκράτες τους Χούθι οι ΗΠΑ
Προανήγγειλε πώληση F-35 στην Ινδία ο Τραμπ
Χωρίς τέλος η σεισμική δραστηριότητα στις Κυκλάαδες-Συστήνεται υπομονή στους πολίτες
Κρατά ψηλά τον αμανέ ο Τατάρ μετά τις δηλώσεις του Σιαμπάζ Σιαρίφ-«Η τδβκ θα πάρει τη θέση που αξίζει»
Αρνείται συμφωνία ειρήνης με παράδοση της Ουκρανίας ο Μακρόν
Πρόβλημα στο αεροσκάφος που ταξίδευε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ-Επιστρέφει στις ΗΠΑ