Η ανάγνωση του Φειδία για την μειωμένη προσέλευση μαθητών στη διαμαρτυρία-«Με φόβο και τρόμο»

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε η προσέλευση που ανέμενε στην διαμαρτυρία για τα κινητά τηλέφωνα σχολίασε ο Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ευρωβουλευτής, απέδωσε την χαμηλή προσέλευση μαθητών στην εκδήλωση διαμαρτυρίας λόγω, «πολέμου» που δέχθηκε από το σύστημα η εν λόγω εκδήλωση, όπως είπε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μήνυμα που στάλθηκε σε γονείς μαθητών για αδικαιολόγητες απουσίες μαθητών που θα έφευγαν από το σχολείο για να πάνε στην εκδήλωση.

Το μήνυμα του Υπουργείου Παιδείας, ανέφερε πως, «η απουσία μαθητών σήμερα, για συμμετοχή στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για χρήση κινητών τηλεφώνων θα θεωρηθεί αδικαιολόγητη».

Ο Φειδίας Παναγιώτου σχολιάζοντας το συγκεκριμένο μήνυμα, το χαρακτήρισε παράλογο, λέγοντας ότι το σύστημα λειτουργεί με, «φόβο και τρόμο».

Υπενθυμίζεται πως, σε δηλώσεις του για τη διαμαρτυρία, ο ευρωβουλευτής, ανέφερε αρχικά ότι η απόφαση για τα κινητά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. «Θέλω να το συνδέσω λίγο με τον κορωνοϊό. Θα το συνδέσω και λίγο, δεν πρέπει να αναγκάζουμε τους άλλους να βάλουν εμβόλια, αν θέλουν να τα βάζουν. Όπως εσείς θέλετε να έχετε τηλέφωνο στη δουλειά, έτσι και τα παιδιά στο σχολείο. Το τηλέφωνο έγινε προέκταση του χεριού μας, αντί να το βγάζουμε από το σχολείο, πρέπει να το προωθούμε να το χρησιμοποιούν σωστά».

Σημείωσε επίσης ότι «εδώ και χρόνια μιλάμε για αλλαγές στα σχολεία, αλλά αλλάζουν Κυβερνήσεις και υπουργοί και δεν κάνουμε τίποτα», ενώ ερωτηθείς για την αλλαγή ώρας, είπε «στην αρχή το κάναμε από τις 13:00 μέχρι τις 15:00, αλλά τελικά είπαμε να περιμένουμε να σχολάσουν και τα υπόλοιπα παιδιά για να κάνουμε μαζί τη διαμαρτυρία».

Δειτε Επισης

To 18% των επιχειρήσεων στην Κύπρο δέχθηκε κυβερνοεπιθέση-Τα αποτελέσματα έρευνας από το CITEA
Εξαιρετικές επιδόσεις Κυπρίων μαθητών σε διαγωνισμό εκθέσεων της Κοινοπολιτείας
Η ανάγνωση του Φειδία για την μειωμένη προσέλευση μαθητών στη διαμαρτυρία-«Με φόβο και τρόμο»
Πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό το 1ο Παγκύπριο Συνέδριο Εγκεφαλικού Επεισοδίου
Σημαντική επιστημονική επιτυχία η ανακάλυψη του microRNA που χάρισε το Νόμπελ σε δύο ερευνητές
Τοποθετείται η Σχολική Εφορεία Αραδίππου για το περιστατικό σε δημοτικό-«Προτεραιότητα η ασφάλεια των παιδιών»
Επιχειρεί να βάλει τάξη στους συνεργάτες της η Βουλή-Προωθούνται αλλαγές
Χώρο κράτησης ανηλίκων με παιδαγωγικό και όχι τιμαριωτικό χαρακτήρα προνοεί το υπό συζήτηση νομοσχέδιο
Το τεχνικό πρόβλημα που βραχυκύκλωσε το σύστημα υγείας-«Ταλαιπωρία για όλους τους παρόχους υγείας»
Η διαμαρτυρία άνευ ουσίας και ο ευρωβουλευτής που αντί να ψηφίζει νόμους φωνάζει για κινητά στα σχολεία