Στις τέσσερις οι συλλήψεις για τη συμπλοκή στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα

Στις τέσσερις ανέβηκε ο αριθμός τον συλλήψεων, στις οποίες προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης συμπλοκής, που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 19 Οκτωβρίου, στη Λάρνακα. Πρόκειται για τρεις 17χρονους και ένα 18χρονο, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο πρώτος 17χρονος, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στις 20 Οκτωβρίου. Την επόμενη μέρα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο διέταξε την τετραήμερη κράτησή του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Χθες, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας προχώρησαν σε άλλες τρεις συλλήψεις, για διευκόλυνση του ανακριτικού έργου. Πρόκειται για δύο 17χρονους και ένα 18χρονο, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Οι τρείς τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Η συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 9.40μ.μ. της 19ης Οκτωβρίου, στη λεωφόρο Αθηνών, στη Λάρνακα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία ομάδα περίπου δέκα προσώπων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκη με άλλα πέντε πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν σε εστιατόριο της περιοχής. Από τη συμπλοκή δεν αναφέρθηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ σημειώθηκαν ζημιές σε καρέκλες και τραπέζια του εστιατορίου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩΧειροπέδες σε ακόμη δύο νεαρούς για τα επεισόδια στις Φοινικούδες-Εκκρεμούν άλλα τρία εντάλματα

Δειτε Επισης

Καταζητούνται τρία πρόσωπα για σοβαρά αδικήματα στην επαρχία Αμμοχώστου (pics)
Τραγωδία στη Βερόνα-Νεκρός 19χρονος από ηλεκτροπληξία αφού ανέβηκε σε οροφή τρένου
Προγραμματίζει συνάντηση ηγετών Ε.Ε. και χωρών της περιοχής στην Κύπρο ο Πρόεδρος
Προανήγγειλε από το Ισραήλ πρόγραμμα υποτροφιών προς τιμήν του Ιωνά Καρούση ο Μητσοτάκης
Παραληρούσε ο 51χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικούς-«Όταν έρθουν θα τους σκοτώσω για να γίνω ήρωας»
Νεκρή η έγκυος που απεγκλωβίστηκε έπειτα από 50 ώρες από χαλάσματα στην Μιανμάρ
Νέα κοινοτάρχης Άλασσας η Ξένια Κωνσταντίνου-Εκλέχθηκε με οκτώ ψήφους διαφορά
Έκρυψε στη μηχανή του αυτοκινήτου παράνομα καπνικά από τα κατεχόμενα-Επιβλήθηκε πρόστιμο σε 69χρονο (pics)
Έξαλλος με Πούτιν ο Τραμπ-«Αν δεν υπάρξει ειρήνη στην Ουκρανία, έρχονται δασμοί στο ρωσικό πετρέλαιο»
Χαιρέτησε την απόφαση της Ελλάδας που θα τιμά την 1η Απριλίου η Πρόεδρος της Βουλής