Χωρίς καθυστέρηση εξυπηρετήθηκαν πολίτες στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Λάρνακας

Χωρίς καθυστέρηση εξυπηρετήθηκαν πολίτες από το Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Λάρνακας, μετά από τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σύστημα τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται σε «σημερινό δημοσίευμα που επικαλείται δηλώσεις δικηγόρου σε τηλεοπτική εκπομπή, για ακύρωση όλων των πράξεων το Επαρχιακό Γραφείο του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας Λάρνακας» και διευκρινίζει πως «οι ισχυρισμοί δεν ευσταθούν».

Προστίθεται πως «είναι γεγονός ότι παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος στους διακομιστές του Επαρχιακού Κτηματολογίου Λάρνακας, το οποίο ωστόσο επιλύθηκε άμεσα».

Σημειώνεται ακόμα ότι «όλα τα ραντεβού αποδοχής, δηλώσεων, μεταβιβάσεων και υποθηκών διεκπεραιώθηκαν σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους και οι πολίτες εξυπηρετήθηκαν χωρίς καθυστέρηση».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σε εικοσιτετράωρη απεργία κατέρχονται σήμερα oι εργαζόμενοι στα κοινοτικά νηπιαγωγεία
Βροχές στο μενού του καιρού-Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία
Ανοίγει τα χαρτιά του για συνταξιοδοτικό, συλλογικές συμβάσεις και ωράριο καταστημάτων ο Παναγιώτου
Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στα υποστατικά του δρόμου Λάρνακας-Δεκέλειας
Θολό τοπίο για τις πολλαπλές συντάξεις-Πάνε ολομέλεια για ψήφιση
Διιστάμενες απόψεις και εντάσεις στη συζήτηση για ευθανασία-Οι υπέρ, οι εναντίον και η θέση της εκκλησίας
Διακοπή νερού στο παραλιακό μέτωπο Λεμεσού λόγω βλάβης
Ο ΠΑΣΥΚΑΦ καλεί για προστασία των παιδιών από την καπνοβιομηχανία
Καταγγελία ΠΣΕΜ σε ΥΠΑΝ για αυξημένα επίπεδα δυσκολίας σε εξεταστικά δοκίμια-Ζητούν λήψη μέτρων για Παγκύπριες
Αντάλλαξαν βολές Χαραλαμπίδου-Σούπερμαν για την ευθανασία-Πυρά για την ανακουφιστική φροντίδα