Από αιμορραγικό σοκ επήλθε ο θάνατος της άτυχης 19χρονης Στυλιανής-Σήμερα η κηδεία

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή της άτυχη 19χρονης Στυλιανής Γιωργαλλή, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη την περασμένη Δευτέρα στην περιοχή Αυγόρου της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής επί της σορού της 19χρονης, η οποία διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθόδοξου, ο θάνατος της επήλθε είναι αιμορραγικό σοκ συνέπεια ρήξης ανιούσας αορτής και πνεύμονα από μεταλλικό αντικείμενο, ενώ παράλληλα λήφθηκαν και δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Την ίδια ώραα, σήμερα στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 19χρονης στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο χωριό Αυγόρου.

Υπενθυμίζεται πως το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 07:00 το πρωί της Δευτέρας, ενώ η 19χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στον δρόμο Αυγόρου-Φρενάρους, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου και στη συνέχεια, ακινητοποιήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρήνος για τη 19χρονη Στυλιανή-Έσβησε στο δρόμο για τη δουλειά, εξετάζονται οι συνθήκες του δυστυχήματος

Δειτε Επισης

Απόπειρα φόνου καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Φυλακισμένων πίσω από τα μαχαιρώματα κρατουμένου στις Κεντρικές
Πυρκαγιά στο Μοναγρούλλι έκανε στάχτη οκτώ δεκάρια βλάστησης
Κατάσχεση πέραν των 4.000 κροτίδων και 18 συλλήψεις από την Αστυνομία
Την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας αντιμετωπίζει ο 46χρονος για το θανατηφόρο στην Ορόκλινη
Μπαλάκι οι ευθύνες για το χάος των λαμπρατζιών-«Αποποίηση ευθυνών για πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας»
BINTEO: Δυο συλλήψεις έπειτα από συμπλοκή αλλοδαπών στη Λάρνακα-«Έχουν ρημάξει την πόλη»
ΒΙΝΤΕΟ: Άγρια συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία-Χειροπέδες σε 33χρονο για κατοχή μαχαιριού
Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος 16χρονος για ρίψη κροτίδων εναντίον αστυνομικών
Θέλει να συνδέσει την διαγωγή μαθητών με εξωτερικές δραστηριότητες ο Χαρτσιώτης λόγω νεανικής παραβατικότητας
Εκτός λειτουργίας από το 2022 βρίσκονται δυο κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία-Έληξε το συμβόλαιο της ανάδοχου με την Αστυνομία