powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Χριστοδουλίδη για τα θέματα διαφθοράς και το οργανωμένο έγκλημα

Στο Προεδρικό κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος, δίδοντας οδηγίες για τυχόν προσλήψεις εξειδικευμένου τεχνοκρατικού προσωπικού, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη και η ταχύτερη διεκπεραίωση του ανακριτικού έργου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, με τη συμμετοχή του Γενικού Εισαγγελέα κ. Γιώργου Σαββίδη και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κ. Σάββα Αγγελίδη, του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Μάριου Χαρτσιώτη, της Υφυπουργού παρά τω Προέδρω κας Ειρήνης Πική, του Αρχηγού της Αστυνομίας κ. Θεμιστού Αρναούτη, της Προϊσταμένης της ΜΟΚΑΣ κας Μαρίας Κυρμίζη-Αντωνίου, του Εφόρου Φορολογίας κ. Σωτήρη Μαρκίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να υπάρξει ο μέγιστος συντονισμός και η επιτάχυνση της διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν την καταπολέμηση της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος.

Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από την Αστυνομία να υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση αναφορικά με τυχόν αναγκαίες προσλήψεις εξειδικευμένου τεχνοκρατικού προσωπικού, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη και η ταχύτερη διεκπεραίωση του ανακριτικού έργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

;