Υπό κράτηση δύο πρόσωπα που προσπάθησαν πετάξουν από Πάφο με πλαστά έγγραφα

Διατάγματα κράτησης τριών ημερών επέβαλε την Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων που προσπάθησαν να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Πάφου με πλαστά έγγραφα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το Σάββατο παρουσιάστηκαν στον τομέα των αναχωρήσεων του αερολιμένα Πάφου με προορισμό το Βέλγιο δύο άντρες, εκ των οποίων ο πρώτος παρουσίασε ισπανική ταυτότητα και ο δεύτερος γαλλική. Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που έγινε από τα μέλη της Αστυνομίας επρόκειτο για πλαστά έγγραφα.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα. Στο πλαίσιο των εξετάσεων που ακολούθησαν στην κατοχή τους εντοπίστηκαν και δύο διαβατήρια με τα ίδια ονόματα από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές χώρες. Διαπιστώθηκε ότι και τα διαβατήρια είναι πλαστά.

Οι δύο συνελήφθησαν προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και  κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Δειτε Επισης

Τα νέα κριτήρια για χορηγίες σε αιγοπροβατοτρόφους-Τέσσερα εκατομμύρια ανά έτος την επόμενη τριετία
Συγχαρητήρια Προέδρου στους μαθητές που συμμετείχαν στις Παγκύπριες-«Η Κύπρος είναι περήφανη για τη νέα γενιά της»
Περηφάνια, τιμή, ανακούφιση-Οι πρώτοι των πρώτων των Παγκυπρίων Εξετάσεων στον REPORTER
Έντονη ανησυχία Συνδέσμων Σχολών Οδηγών-«Η αδειοδότηση αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του ΤΟΜ»
Πολλαπλές αναγνώσεις για την επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα-Ρουτίνα, προσβολές και «προεκλογικές» σκιές
Ζήτησαν από Δαμιανό στήριξη οικογενειών των παιδιών που λαμβάνουν θεραπεία στο εξωτερικό οι «Μικροί Ήρωες»
Η ανακοίνωση της οικογένειας του Πολωνού καθηγητή-«Εγκέφαλος της δολοφονίας η πρώην σύζυγός του»
Η Κύπρος συνυπέγραψε τη βρετανική πρωτοβουλία για Γάζα-«Μήνυμα για ανθρωπιστική βοήθεια μέσω θαλάσσιου διαδρόμου»
Νέοι ισχυρισμοί για τις παράνομες «συλλήψεις» Ε/κ στα κατεχόμενα-Τους συνδέουν με αγωγές κατά της Τουρκίας για το περιουσιακό
Αρνείται τα πάντα η 43χρονη για τη δολοφονία του καθηγητή, πώς εξήγησε τη φωτογραφία στο κινητό της