Πλήρης ετοιμότητα Αστυνομίας και Εθνικής Φρουράς για τρομοκρατικές ενέργειες-Ανοιχτή γραμμή με τρίτες χώρες

Σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται Αστυνομία και Εθνική Φρουρά προκειμένου να προλάβουν τρομοκρατικές ενέργειες δήλωσε στο ΡΙΚ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μάριος Χαρτσιώτης.

Σημείωσε πως η Αστυνομία αξιολογεί πληροφορίες σε καθημερινή βάση με στόχο τη διαφύλαξη της τάξης και της ασφάλειας.

Ο κύριος Χαρτσιώτης πρόσθεσε πως η προσοχή επικεντρώνεται εκτός από τα αεροδρόμια και τα λιμάνια σε πρεσβείες, σχολεία ξένων συμφερόντων, εταιρείες καθώς και οποιαδήποτε υποδομή μπορεί να αποτελέσει στόχο τρομοκρατικής ενεργείας.

Για την αποτροπή τρομοκρατικών ενεργειών η Aστυνομία βρίσκεται σε συνεργασία με την εθνική Φρουρά, ενώ διατηρεί γραμμή επικοινωνίας με υπηρεσίες ασφαλείας άλλων χωρών.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία εδώ και αρκετό καιρό λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε διάφορους χώρους και κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών, λόγω της ασταθούς κατάστασης που επικρατεί στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πηγή: Riknews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κλάφτηκε και ο Φιντάν στην Ολγκίν για τις διώξεις σφετεριστών-Κατηγορίες για «δημιουργία έντασης» από Τατάρ
Μπαίνει σε ισχύ την Πέμπτη ο νόμος για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων υπό ανάκληση
Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από σύγκρουση φορτηγού με δύο οχήματα στη Λεμεσό
Πλαστογράφησαν έγγραφα για να παραμείνουν στην Κύπρο-Έξι συλλήψεις
Εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά της μετά από φωτιά στην Πάφο-Διασώθηκε μαζί με τον σκύλο της
Από Συλλούρη αλλά και βουλευτές δεχόταν τηλεφωνήματα ο τότε ΓΔ του ΥΠΕΣ για πολιτογραφήσεις-«Ζητούσαν επισπεύσεις»
Σάλος με βιβλίο της κυπριακής συμμετοχής στη Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής-Αποσύρεται με οδηγίες Κασσιανίδου
Δεν συμμετέχει σε κανένα πρόγραμμα της Κομισιόν για πρόληψη δασικών πυρκαγιών η Κύπρος
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες Μάριος Δημητριάδης και άλλοι οκτώ για τα χρυσά διαβατήρια
Εγκαύματα υπέστησαν οι ένοικοι της οικίας που κάηκε στη Μαλούντα-Προσπαθούσαν να ετοιμάσουν φαγητό