Συγκλονίζει ο πατέρας του 26χρονου που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ-«Αυτή η τρέλα σκοτώνει και αθώους ανθρώπους»

Για τον γιο του, τον 26χρονο Έλληνα, Ιωνά Καρούση, που έχασε τη ζωή του στην επίθεση στο Τελ Αβίβ το βράδυ της Τρίτης (1/10), μίλησε ο πατέρας του, Δημήτρης Καρούσης, στο Live News του MEGA, περιγράφοντας το τραγικό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος σκοτώθηκε στην περιοχή Γιάφα, όταν δύο Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν στον κόσμο σε στάση του μετρό με πυροβόλο όπλο και μαχαίρι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 7 άτομα και 10 να τραυματισθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

«Πήγε να κάνει μια εργασία στην αρχιτεκτονική, σπουδάζει στο τελευταίο έτος, για να χαρτογραφήσει διάφορους σταθμούς του μετρό στο Τελ Αβίβ και τον πυροβόλησαν. Τρομοκρατική ενέργεια στις 7 το απόγευμα στη Γιάφα, στο Τελ Αβίβ. Το βράδυ δεν είχαμε καμία επαφή μαζί του και αναγκαστήκαμε να τον ψάχνουμε. Δεν είχε μπαταρία στο κινητό και στις 12 ήρθαν εδώ πέρα από τον στρατό και την αστυνομία να μας ειδοποιήσουν. Έχει οκτώ θύματα συνολικά, οκτώ που σκοτώθηκαν κι άλλοι τόσοι που τραυματίστηκαν. Σε εξωτερικό χώρο».

«Μόλις βρήκε δουλειά, ήταν να αρχίσει την επόμενη εβδομάδα. Είχε σπίτι καινούργιο, φιλενάδα από την Ελλάδα κι όλα καταστράφηκαν», είπε ο πατέρας του Ιωνά.

Καταλήγοντας, ο κ. Καρούσης τόνισε χαρακτηριστικά: «Η τρέλα αυτού του πολέμου. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η τρέλα – κι από τις δύο πλευρές είναι τρελοί. Ο ένας με το Κοράνι κι ο άλλος με την Παλαιά Διαθήκη. Αυτή είναι η κατάσταση. Πώς να έρθει ειρήνη με αυτά τα δύο;».

«Αυτή η τρέλα σκοτώνει και αθώους ανθρώπους»

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Καρούσης, μιλώντας στο ΕΡΤΝews, ανέφερε πως ο γιος του ήταν «φοιτητής στο άνθος της ζωής του, πήγε να κάνει εργασία για την αρχιτεκτονική, ήταν στον σταθμό και τον σκότωσαν μέσα στον σταθμό στη Γιάφα, στο Τελ Αβίβ».

«Θέλω να πω ότι είναι μια τρέλα και οι μεν και οι δε, ο ένας με το κοράνι και άλλοι με την Παλαιά Διαθήκη κοιτάνε συνεχώς να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον. Δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό. Και αυτή η τρέλα σκοτώνει και αθώους ανθρώπους, ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους, τους καλύτερους ανθρώπους», σημείωσε ο Δημήτρης Καρούσης.

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Νετανιάχου ζήτησε από τον Τραμπ να στηρίξει την παραμονή των IDF στο νότιο Λίβανο
Γιατί η ΕΕ βάζει στο στόχαστρο Temu και Shein-Νέα πολιτική με αυστηρούς τελωνειακούς ελέγχους
Ο μικρός εγγονός του Τραμπ τράβηξε την προσοχή στο Super Bowl -«Μοιάζει με μικρό πράκτορα»
Ατύχημα ο θάνατος μοντέλου του OnlyFans-Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου, όπου γύριζε ερωτική σκηνή
Δασκάλα που έπασχε από κατάθλιψη μαχαίρωσε και σκότωσε 8χρονη μαθήτριά της στη Νότια Κορέα
Ισόβια σε ζευγάρι στη Γερμανία που σκότωσε δύο Ουκρανές για να αρπάξει το νεογέννητο παιδί της μίας
Θρίλερ με την εκεχειρία στη Γάζα-Συνεδριάζει εκτάκτως την Τρίτη το συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ
ΟΗΕ σε Χαμάς και Ισραήλ-Βαθύτατα ανησυχητικές οι εικόνες αποστεωμένων ομήρων και κρατουμένων
Η Χαμάς αναστέλλει την απελευθέρωση ομήρων στη Γάζα-Επικαλείται ισραηλινές παραβιάσεις
Πρόταση στον Τραμπ για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία από τον απεσταλμένο των ΗΠΑ