Τι λέει ο άνδρας που μπήκε στη μέση για να σώσει την 14χρονη-Ο περίεργος ρόλος του άνδρα με το τατουάζ

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, νέες μαρτυρίες έρχονται στη δημοσιότητα για το βράδυ που ομάδα περικύκλωσε το νεαρό κορίτσι και του επιτέθηκε.

Ενώ κόσμος περνούσε χωρίς να κάνει τίποτα μπροστά στις εικόνες ωμής βίας, ένας άνθρωπος μπήκε στη μέση για να σώσε την 14χρονη. Ο κ. Δημήτρης μίλησε στην ΕΡΤ για το σκηνικό ενώ αναφέρθηκαν και σε έναν ενήλικα με τατουάζ, που φαίνεται σε βίντεο να έχει κάποιο ρόλο.

Όπως περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας: «Εμείς βρισκόμαστε με τη σύζυγο και τα παιδιά μας σε ένα παγκάκι εδώ δίπλα και τρώγαμε και παρακολουθούσαμε δέκα λεπτά. Είχαν μαζευτεί τα παιδιά και είχαν κάνει έναν κύκλο. Μισά αγόρια, μισά κορίτσια γύρω στα 30 – 40 άτομα. Και έδειχναν ότι προσπαθούσαν να λύσουν κάποιες διαφορές γιατί ήταν στη μέση του κύκλου 4 – 5 κοριτσάκια. Στην αρχή εμείς λέγαμε μήπως γυρνάνε κάποιου είδους βιντεοκλίπ γιατί βλέπαμε τα κινητά που τραβάγανε κάτι, κάτι ετοιμάζανε. Μέχρι που μου φωνάζει η γυναίκα μου σε μια στιγμή "τρέχα γιατί θα τη σκοτώσουν την κοπελίτσα". Γυρνάω και βλέπω να τη χτυπάει ένα κορίτσι. Το συγκεκριμένο παιδί χτυπήθηκε με άσχημο τρόπο, με κινήσεις που έδειχναν εμπειρία. Ήξερε πώς να χτυπήσει και παρενέβη για να σταματήσω αυτή την κατάσταση».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως: «Ανάμεσά τους υπήρχε κάποιος μεγάλης ηλικίας που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Εγώ τον έκανα γύρω στα 25 ή εκεί τριγύρω και του ζήτησα τον λόγο. “Εσύ τι κάνεις; Γιατί δεν παρεμβαίνεις;” Μου απάντησε “Δεν βλέπεις καλά. Προσπαθώ να τους χωρίσω”».

«Στη συνέχεια κινήθηκαν κατά πάνω μου νευριασμένοι. Άρχισα να φωνάζω ότι είμαι αστυνομικός και ότι έχω καλέσει να έρθουν ενισχύσεις. Και τότε το έβαλαν στα πόδια», σημείωσε.

Πηγή: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές
Συνεχίζουν να ανταλλάζουν πυρά ΔΗΣΥ και Άλμα-Μετωπική σύγκρουση για τους πύργους στη Λάρνακα
ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες αποκάλυψης από την καταστροφική πυρκαγιά στην Τουρκία-Στάχτη έγιναν ολόκληρες περιοχές