Η πρώτη φωτογραφία από το πλήγμα της Χεζμπολάχ στο σπίτι του Νετανιάχου-Ορατές οι ζημιές

Η πρώτη φωτογραφία από το πλήγμα της Χεζμπολάχ, που στόχευε την κατοικία του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, στην Καισάρεια, δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι ζημιές στο σπίτι από το χτύπημα με drone ιρανικής κατασκευής, που προκάλεσε τα άμεσα αντίποινα του Ισραήλ στη Βηρυτό, είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και η σύζυγός του δεν ήταν στην Καισάρεια την ώρα της επίθεσης και έτσι δεν υπήρχαν απώλειες.

Ωστόσο, αυτή είναι η δεύτερη φορά που το πανίσχυρο σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ «πιάστηκε στον ύπνο».

Σύμφωνα με αναφορές, ένα ισραηλινό ελικόπτερο Απάτσι εντόπισε, αλλά δεν κατάφερε να αναχαιτίσει το drone της Χεζμπολάχ πάνω από την Άκο και έτσι αυτό κατάφερε να συνεχίσει μέχρι την Καισάρεια.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, δεν ακούστηκαν σειρήνες στην Καισάρεια.

Σύμφωνα με τις IDF, άλλα δύο drones αναχαιτίστηκαν, ενώ ρουκέτες εκτοξεύτηκαν στη Σάφεντ, στην Τιβέρια και στη Χάιφα.

Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι λόγω του περιστατικού, προειδοποιητικές σειρήνες ήχησαν επίσης στην Γκλιλότ, βόρεια του Τελ Αβίβ.

Νετανιάχου: Τίποτα δεν θα μας σταματήσει

«Τίποτα δεν θα μας σταματήσει», δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου μετά την επίθεση της Χεζμπολάχ στην ιδιωτική κατοικία του στην Καισάρεια.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ βιντεοσκοπήθηκε να κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση, ενώ πρόσθεσε ότι: «Θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη».

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το Πεντάγωνο τροφοδοτούσε θεωρίες συνωμοσίας με UFO για να αποκρύψει στρατιωτικά προγράμματα
Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το σκάφος Madleen-«Πετάνε drones από πάνω μας»
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε την πρωτεύουσα της Κολομβίας
Μια ανάσα από την πόλη Σούμι ο ρωσικός στρατός-Στα 300 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Κιέβου
«Μπαρούτι» μυρίζει στο Λος Άντζελες-Έφθασαν τα πρώτα στρατεύματα της Εθνοφρουράς
Μεγάλη διαδήλωση κατά του Πρωθυπουργού της Ισπανίας που κατηγορείται για διαφθορά
Θρίλερ με το Madleen και το μπλόκο από Ισραήλ-«Διακόπτουν τις επικοινωνίες για να μας επιτεθούν»
Από το 1992 έχει να κατέβει η εθνοφρουρά στις ΗΠΑ-Η εξέγερση για τον βασανισμό ενός Αφροαμερικανού
ΒΙΝΤΕΟ: Όχημα εκτός ελέγχου μπούκαρε σε εστιατόριο στην Κίνα-Η στιγμή που 11χρονη έσωσε την αδερφή της
Απίστευτη βιαιότητα στις ΗΠΑ-Λύγισε δίχρονη μέχρι να σπάσει η σπονδυλική της στήλη